Spread the love


Μπορεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά το ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις  για εξώφυλλα , συνεντεύξεις  σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή, ενώ από αυτό το Σάββατο κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά ένα περιοδικό που φέρει την υπογραφή της και έχει τίτλο “Survival Secrets by Irini Kolida”.

Την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, όπου έκανε αίσθηση με την όμορφη, σέξι, δυναμική και ευαίσθητη παρουσία της. Η Ειρήνη Κολιδά ήταν η πιο γυμνασμένη «Μαχήτρια», αφού λόγω του ότι είναι  personal trainer δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο.

Η παίχτρια του Survivor αγαπάει την γυμναστική και τα sports και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήταν τόσο καλή στα αγωνίσματα και μπορούσε ν’ ανταπεξέλθει στις κακουχίες του νησιού.

Μπορεί η Ειρήνη Κολιδά να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης μετά το ατύχημα που είχαν οι Μαχητές, όμως με την επιστροφή της στην Ελλάδα οι προτάσεις  για εξώφυλλα , συνεντεύξεις  σε έντυπα και τηλεοράσεις έπεσαν βροχή.

Δείτε άλλο ένα αφιέρωμα στην Ειρήνη Κολιδά, στο Lifeviews.gr

Και να που τώρα όλη αυτή η δημοσιότητα τις βγήκε σε καλό, αφού από αυτό το Σάββατο κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά ένα περιοδικό που φέρει την υπογραφή της.

Δείτε την στο Facebook, Facebook1,  το Twitter και το Instagram

Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά

Ειρήνη Κολιδά Ειρήνη Κολιδά

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη και θέλησε να μοιραστεί την χαρά της, αλλά και να προωθήσει αυτό της το εγχείρημα με τους θαυμαστές της.

Δεν πέρασαν παρά μόλις μερικά λεπτά  από τη στιγμή που η Ειρήνη Κολιδά «ανέβασε» στο instagram  το εξώφυλλο του περιοδικού που φέρει την υπογραφή της και το διαδίκτυο πήρε φωτιά! Οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες φιλοξενούν το εξώφυλλο της γυμνάστριας που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor και με κολακευτικά λόγια αναφέρονται στο νέο της επαγγελματικό βήμα. Φυσικά χαμός έγινε και στα social media ενώ οι ευχές για καλή επιτυχία διαδέχονται η μια την άλλη με το εξώφυλλο να έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα τις καλύτερες κριτικές!  Το Survival Secrets κυκλοφορεί το Σάββατο με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ » και ήδη οι φαν της ανυπομονούν, όπως σχολιαζόταν, να το πάρουν στα χέρια τους!

 

Ειρήνη Κολιδά

 

Η ειδική έκδοση Survival Secrets είναι αφιερωμένη στην πιο «μαχητική» personal trainer της Ελλάδας, Ειρήνη Κολιδά! Η γοητευτική γυμνάστρια μοιράζεται άκρως προσωπικές της στιγμές στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ποτέ!

Ακόμα:

  • Ακολουθήστε το προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής της Ειρήνης Κολιδά, με απλές αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις για να βγείτε στην παραλία πιο fit από ποτέ!

 

  • Η Ειρήνη σας μαθαίνει τα μυστικά της διατροφής της αλλά, και 15+2 Super Foods που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι

 

  • Μάθετε πώς να φτιάχνετε με φρέσκα υλικά 7 διαφορετικές μάσκες προσώπου που χρησιμοποιεί η Ειρήνη Κολιδά για λάμψη, ενυδάτωση, αντιγήρανση και αναζωογόνηση!

 

+fashion προτάσεις για να κλέψεις τις εντυπώσεις, sexy μακιγιάζ για όλες τις ώρες και travel tips και συμβουλές επιβίωσης για ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο

Τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν το Σάββατο 20 Μαΐου με 3 μεγάλες προσφορές.

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ

Ειρήνη Κολιδά

Τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Πασχάλη Τερζή, οι μεγαλύτερες επιτυχίας μιας πολύχρονης μουσικής διαδρομής σε μια εκπληκτική συλλογή 3CD που δεν κυκλοφορεί πουθενά αλλού!

Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα νέο CD, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά!

Το Σάββατο 20 Μαΐου αποκτήστε το 2ο CD της συλλογής, που περιλαμβάνει τις επιτυχίες:

  1. Φεγγάρι Μου Χλωμό
  2. Ρίξε Λάδι Στη Φωτιά
  3. Αδιαφορώ
  4. Δεν Είμαι Αγάπη Κανενός
  5. Μην Την Πεις Αυτή Τη Λέξη
  6. Δε Μιλάμε
  7. Δεδομένο
  8. Ουρανέ Μου
  9. Σιγά-Σιγά
  10. Πέντε Βήματα
  11. Καρντάσια
  12. Η Διαφορά

Ειρήνη Κολιδά

Κουπόνι αξίας €100

για τις παιδικές κατασκηνώσεις

The RANCH

11 ημέρες με 295€ (αντί για 395€)

Ζήστε ένα αξέχαστο καλοκαίρι σε ένα τόπο θρυλικό! Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το The RANCH σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το

φυσικό περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές μας εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής

 

Για παιδιά 6 έως 16 ετών

Ειρήνη Κολιδά

Τα Παραπολιτικά είναι η μοναδική εφημερίδα στην Ελλάδα που προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι για σούπερ μάρκετ κάθε εβδομάδα!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 5€

για τα super market Κρητικός!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 3,5€ – 2€ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με τα Παραπολιτικά το σούπερ μάρκετ σας έρχεται φθηνότερα!

Κάντε και εσείς τις αγορές σας από τα σούπερ μάρκετ Κρητικός με το κουπόνι των 5€ που θα βρείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά

 

 



Spread the love