Spread the love


Η Μεξικάνα τηλεπερσόνα Isabel Madow έδειξε όλα τα κάλλη της στο πλατό του Μεξικανικού reality τηλεπαιχνιδιού και προκάλεσε πανικό όπως ήταν φυσικό πανικό στους συμπαίχτες της, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό. Δεν έχουμε λόγια να περιγράφουμε, ούτε αυτή, ούτε τις αντιδράσεις των παικτών.

Το εν λόγω βίντεο δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2013, και έως τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 1.450.011 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου.

Η Ισπανίδα τηλεπερσόνα, Ισαμπέλα Μάντοου (Isabel Madow) «έσπασε» όλα το κοντέρ μέτρησης, αφού δεν δίστασε να «γδυθεί» εν ώρα εκπομπής, και κέρδισε όλες τις εντυπώσεις.

Είναι αυτό που λέμε ότι προκλήθηκε «σοκ» στην τηλεόραση της Ισπανίας με την τηλεπαρουσιάστρια που απ΄ότι ότι θα διαπιστώσετε και στο βίντεο που ακολουθεί έδωσε τον καλύτερό της εαυτό μέσα στο παιχνίδι, καθώς ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη φορώντας πολύ προκλητικά εσώρουχα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η Isabel Madow έχει γεννηθεί στις 5 Οκτωβρίου 1973 (ηλικία 43 ετών) στην πόλη του Μεξικού, στο Μεξικό, και είναι ηθοποιός και μοντέλο.

Από το 2002 έχει ενεργή επαγγελματική παρουσία, έχει τέλειο σώμα, και καταγάλανα μάτια και ύψος που δεν ξεπερνάει τα 175 εκατοστά.

Φωτογραφίζεται συχνά φορώντας γυαλιά , και αυτό που αναφέρουν τα μέσα της χώρας της είναι ότι για μοντέλο αυτό θεωρείται ασυνήθιστα.
Αυτό που εκτίναξε την καριέρα της είναι η συμμετοχή της στη μεξικανική έκδοση του Big Brother VIP. Αργότερα πήγε στην Ισπανία για να συμμετάσχει προσωρινά στο Big Brother της χώρας..

Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της μεξικανικής έκδοσης του Playboy τον Μάιο του 2005, και μετά τον Οκτώβριο 2015. Σήμερα παίζει θεατρικό έργο και σχεδιάζει να γίνει τραγουδίστρια.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι έχουν συχνά μιλήσει για τα υποτιθέμενα εμφυτεύματα στήθους που έχουν υποστεί βλάβη.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε, ότι τέτοια πράγματα πότε δεν θα δούμε στην Ελληνική τηλεόραση που είναι πολύ σεμνότυφη, και δεν ρισκάρει, ούτε πληρώνει παραγωγές τέτοιους είδους.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook  και στο Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ορισμένες από τις πιο όμορφες στιγμές της στο youtube.com

Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow

Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow Isabel Madow



Spread the love