Spread the love


Η Jaimie Sullivan έχει βαλθεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Τα κάλλη της σε πρώτο πλάνο. Πολλά αντρικά περιοδικά την έχουν στις προτιμήσεις τους και όχι άδικα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της.

Η Jaimie Sullivan έχει γεννηθεί στην Καλιφόρνια, εργάζεται ως μοντέλο και έχει φωτογραφηθεί για αντρικά περιοδικά με το Maxim να την έχει στις προτιμήσεις του.

Η καλλονή λατρεύει τα μπικίνι, και κυρίως τα μικροσκοπικά, και συνήθως φωτογραφίζεται στην άμμο, στα βράχια ή πλάτη με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Η καριέρα της στο modeling ξεκίνησε στην ηλικία των 16. Την ανακάλυψε η US Open Huntington Beach και γρήγορα αναδείχθηκε στον κόσμο της μόδας.

Έχει εμφανιστεί στην διαφήμιση της μπύρας  «Corona» και έχει διαφημίσει και μαγιό από γνωστά brand του κόσμου. Ήταν μοντέλο του Instagram  στο εβδομαδιαίο περιοδικό Maxim  και εκεί μοιράστηκε τις απόψεις της γύρω από το σέξ.

Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την συνέντευξη της στο site ASKMEN:

Ονομάζεται Jamie Sullivan και o μπαμπάς της από μικρή την  φώναζε Sully και από τότε την φωνάζουν όλοι έτσι.

Είναι φαν του Paul Walker και του James Franco.

Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα της είναι ότι  είχε την ευκαιρία που της δόθηκε μέσα από το Modeling να ταξιδέψει, να δουλέψει με υπέροχους ανθρώπους, με αγαπημένη της στιγμή όταν ήταν το πρόσωπο της διαφήμισης για την Pepsi που ήταν χορηγός στο Superbowl  και είχαν την ευκαιρία να την δουν όλοι οι φίλοι της και οι συγγενείς της.

Το καλύτερο δώρο που της έχει κάνει σύντροφο της είναι όταν ο ίδιος έκανε τατουάζ το όνομα της και το όνομα του πατέρα της, ο οποίος δυστυχώς έχει πεθάνει.

Το χειρότερο πράγμα που της έχει τύχει σε πρώτο ραντεβού είναι να μιλάει και να στέλνει μηνύματα την ώρα που είναι μαζί έξω. Ενώ το ιδανικό ραντεβού για εκείνη είναι οτιδήποτε περιλαμβάνει καλό φαγητό και ένα ωραίο μπουκάλι κρασί … αλλά και μερικά κεριά και είμαι χαρούμενη! Επίσης είναι χαρούμενη όταν ψωνίζει πράγματα από το internet και όταν τρώει σούσι.

Δείτε την στο Twitter και το Instagram

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan

Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan Jaimie Sullivan



Spread the love