Spread the love


Το 28χρονο μοντέλο Kari Nautique  έχει τη δική της εταιρεία με μαγιό, τα οποία η ίδια σχεδιάζει ενώ αναδείχθηκε Cyber Girl τον Ιούνιο του 2012 για το Playboy. Την χαρακτηρίζουν ως την πιο σέξι και καυτή σχεδιάστρια του κόσμου, και όχι άδικα, όπως θα διαπιστώσετε με τις πιο κάτω φωτογραφίες…

Είναι μόλις 28 ετών και ονομάζεται Kari Nautique και ζει στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και είναι πλέον πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Η ταλαντούχα νέα διαθέτει ένα επιπλέον… ταλέντο. Είναι πιο «καυτή» και από τα μαγιό που σχεδιάζει! Έχει πάνω από 1,3 εκατ. ακολούθους στα social media.

Η εταιρία που έχει δημιουργήσει με τα μαγιό έχει πάρει το όνομα της  Nautique swim Και μπορείτε να τα δείτε μέσα από την σελίδα της εταιρίας στο Facebook Και το Twitter.

H Kari Nautique  είναι πετυχημένη και ίσως το μυστικό της να κρύβεται στο γεγονός, ότι λανσάρει με τεράστια επιτυχία τις κολεξιόν της διαφημίζοντας η ίδια τα μαγιό που φέρουν την υπογραφή της, τα οποία δείχνουν κάτι παραπάνω από τέλεια πάνω στο σέξι κορμί της.

Και ποιο θα ήταν άλλωστε καταλληλότερο μοντέλο για να προωθήσει τα μαγιό της από την ίδια;

H πανέμορφη ξανθιά αν και παντρεμένη και μαμά αναστατώνει το Instagram με το υπέροχο κορμί της, και εντυπωσιάζει τόσο τον ανδρικό όσο και τον γυναικείο πληθυσμό που αποτελεί φανατικό κοινό της σειράς που λανσάρει.

Η ίδια οφείλει πολλά βέβαια και στο τρομερό της σώμα, αφού έχει ένα υπερπληθωρικό στήθος, ιδανικά οπίσθια, περιφέρεια μέσης τόσο όσο και όλα αυτά λειτουργούν υποστηρικτικά για ένα πρόσωπο που έχει πολλά ατού.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique   Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique Kari Nautique

 

 

 

 



Spread the love