Spread the love


Η Κατερίνα Νάκα, είναι μια νέα πολύ εντυπωσιακή τραγουδίστρια που θα αγαπήσουμε για την γλυκιά φωνή της αλλά και για το αψεγάδιαστο και πολύ γυμνασμένο της κορμί. Μάλιστα στην τελευταία της εμφάνιση έκανε τους δείκτες τηλεθέασης να ανεβούν επικίνδυνα.

Η Κατερίνα Νάκα είναι μια όμορφη τραγουδίστρια που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής και πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, «Διαγραφή».

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει ότι η ενασχόλησή της με το τραγούδι δεν προέκυψε καθόλου τυχαία.

«Το «μικρόβιο» της μουσικής δεν προέκυψε καθόλου τυχαία, καθώς ο θείος μου ήταν επαγγελματίας πιανίστας και στην ηλικία των πέντε ετών με έβαλε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό στούντιο και μου έδωσε μικρόφωνο. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και από τότε δεν “ξεκόλλησα”».

«Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα βοηθάει, όμως στο επάγγελμα αυτό μένεις με το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά, την υπομονή και την προσήλωση στους στόχους σου. Μία καλή εξωτερική εμφάνιση σίγουρα θα πρέπει να συνοδεύεται με καλές φωνητικές ικανότητες, προσεγμένες μουσικές δουλειές και σωστούς συνεργάτες».

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ο κόσμος «αγκάλιασε» από την πρώτη στιγμή το νέο μου τραγούδι, με τίτλο «Διαγραφή». Η μουσική και οι στίχοι είναι του Βασίλη Δήμα και η παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου. Αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις, σημαίνει σίγουρη επιτυχία. Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι μαζί τους και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

Επίσης είχε αναφερθεί και στο ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή της: «Καθοριστικό! Όταν είσαι ερωτευμένη, όλα σού φαίνονται πιο όμορφα, μαγικά, παραμυθένια. Τον ζω στον απόλυτο βαθμό».

«Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ξεκίνημα. Ο κόσμος το αγάπησε από την πρώτη στιγμή. Όπου και αν πάω, το ακούω! Είμαι πραγματικά πολύ τυχερή. Το τραγούδι “Νύχτες στη Μύκονο” έχει ξεπεράσει τα 6 εκατομμύρια views. Αυτό για έναν νέο καλλιτέχνη φαντάζει όνειρο».

Όταν την φλερτάρουν δεν νοιώθει άνετα υποστήριξε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν νιώθω ιδιαίτερα άνετα, ιδίως στο επίμονο φλερτ… Είμαι λίγο ντροπαλή, αλλά κατά καιρούς έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα. Στην πλειοψηφία τους τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, άλλωστε είναι ωραίο το παιχνίδι του φλερτ».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η ίδια δηλώνει: «Επίμονη, ρομαντική, και δυναμική» και χωρίς δεύτερη σκέψη, ευχαριστεί τους γονείς της. «Χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα! Με έκαναν αυτό που είμαι: δυνατή, επίμονη, να βάζω στόχους και να μην τα παρατάω. Τους έχω πάντα στο πλευρό μου» δήλωσε.

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Νάκα έκανε και μια πολύ επιτυχημένη εμφάνιση στο talent show «Star Academy» όπου απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

Δείτε την στο Facebook το και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αξίζει να αναφέρουμε και στις περσινές εμφανίσεις της στο νησί των ανέμων όπου δεν πέρασε απαρατήρητη και «σκανδάλισε» τον αντρικό πληθυσμό που δεν χορταίνανε να την απολαμβάνουν στην παραλία.

Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα Κατερίνα Νάκα



Spread the love