Spread the love


Η πανέμορφη 24χρονη Κρητικιά Κωνσταντίνα Παγάνη κατάφερε να να φορέσει το στέμμα της Μις υφήλιος 2017 και να γίνει η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, στον διαγωνισμό ομορφιάς που έγινε στην Ατλάντα.

H Κωνσταντίνα Παγάνη τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και έχει στο βιογραφικό της αρκετές διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η Κωνσταντίνα Παγάνη ήταν η Ms Greece στα Παγκόσμια Καλλιστεία «Ms Transcontinental International» που έχει ως σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, και κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο στέμμα.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στην Ατλάντα, των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με την Κωνσταντίνα να εντυπωσιάζει τους πάντες.

Η Κωνσταντίνα έχει σαρώσει τα βραβεία καθώς πρόσφατα, είχε πάρει και τον τίτλο «Miss Beaty Fore Crete 2017».

Όπως η ίδια είχε πει πριν τον διαγωνισμό  «δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα».

Η ίδια εμφανώς συγκινημένη έγραψε στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Πρώτη θέση η Ελλάδα!!!! Ms transcontinental international!!!! Δεν πιστεύω στα μάτια μου είμαι πολύ χαρούμενη σας ευχαριστώ όλους!!!!».

Να σημειωθεί ότι η 24χρονη καλλονή πριν τις πασαρέλες έπαιζε… “ξύλο” καθώς ασχολείται χρόνια με το kick boxing.

Μάλιστα, όπως είχε αναφέρει η ίδια σε συνέντευξή της στο flashnews.gr «από το kick boxing  βρέθηκα στην πασαρέλα της Αμερικής! Αισθάνομαι υπέροχα και μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου! Όντως αυτοί οι δρόμοι είναι διαφορετικοί αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα μονοπάτια».

Το όνειρο, όμως της 24χρονης Κρητικουπούλας παραμένει ένα.. «να αποκτήσω μια μεγάλη οικογένεια και να ανοίξω μια σχολή μαχητικών αθλημάτων.. νομίζω το  kick boxing με ελκύει περισσότερο».

Όσο για τους κοντινούς στόχους της Κωνσταντίνας; «Μετά τον διαγωνισμό αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω το μόντελινγκ και ποτέ δεν ξέρεις.. ίσως συμμετάσχω και σε άλλους διαγωνισμούς».

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη Κωνσταντίνα Παγάνη



Spread the love