Spread the love


Έρχεται από σήμερα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πολυαναμενόμενο και επιτυχημένο Φεστιβάλ «Eroticart»2017, όπου για ένα τριήμερο 26-29 Μαΐου θα περιμένει το αθηναϊκό κοινό με πολύπλευρες δράσεις και γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Κερδίστε προσκλήσεις!

Έρχεται από σήμερα και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πολυαναμενόμενο και επιτυχημένο Φεστιβάλ «Eroticart»2017, όπου για ένα τριήμερο 26-29 Μαΐου θα περιμένει το αθηναϊκό κοινό με πολύπλευρες δράσεις και γνώμονα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό και τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά, σε όλες του τις διαστάσεις, μέσα από τη σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με guest stars τα κορυφαία sex models ανά την υφήλιο.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Εntertainment Center στο Γκάζι (Iερά Οδός 7-13), όπου τρεις γνωστοί χώροι της Αθήνας, «Gazi Music Hall», «Acro» και «Φως» μεταμορφώνονται σε ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα «λαβύρινθο» μέσα στο ίδιο συγκρότημα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

Ανοίγει τις πύλες του το Erotic Art Festival 2017 (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία αγκαλιάστηκε η συνέντευξη τύπου με παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων. Το Erotica Art Festival ξεκινάει σήμερα από τις 26.05.17 έως τις 29.05.17. To lifeviews.gr ήταν εκεί.

Την παρουσίαση ανέλαβαν ο Λάκης Γαβαλάς, η γνωστή πρωταγωνίστρια ταινιών ερωτικού περιεχομένου Ina Sirina με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Teo, η Έλενα Φάκου, η Ειρήνη Χειρδάρη, η Τζέιν Σαμπανίκου και ο Γιάννης Τσιλίδης υπεύθυνος της έκθεσης του φεστιβάλ που για πρώτη φορά φιλοξενεί πολλές γυναίκες καλλιτέχνιδες.

«Είναι η τρίτη φορά που γίνεται το φεστιβάλ. Αναμένονται και φέτος να περάσουν 50.000 άτομα – όπως και τις δυο προηγούμενες χρονιές. Το Erotic Art Festival είναι τρομερά επιτυχημένο φεστιβάλ και -κατά τη γνώμη μου- μόνο θα ανεβαίνει τα επόμενα χρόνια», λέει η κ. Χειρδάρη χαμογελώντας.

Μάλιστα, η διάσημη σεξολόγος και δασκάλα της αποπλάνησης μας ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβρη ξεκινούν τα μαθήματα του πρώτου Sex Academy στην Ελλάδα. Η Χειρδάρη μας υποσχέθηκε μαθήματα σεξ, πεολειχίας, τάντρα σεξ, μασάζ, τάο σεξ και μαθήματα ερωτισμού.

Ανέφερε δε ότι το Sex Academy υπόσχεται να φτάσει την ηδονή από το επίπεδο ένα στο επίπεδο δέκα.

Οι εγγραφές της ερωτικής ακαδημίας ξεκινούν από σήμερα στο Erotica Art Festival.

H διοργάνωση της έκθεσης έχει ως κινητήριο μοχλό τον ερωτισμό, τη σεξουαλική διάθεση και συμπεριφορά, μέσα από τη σεξουαλική ενημέρωση, την τέχνη, εκθέματα και μπαζάρ ειδών γύρω από το σεξ, αλλά και μέσα από την ψυχαγωγία, τα shows και τα parties με Guest Stars τα κορυφαία Sex Models ανά την υφήλιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δείτε εδώ και φωτογραφικό υλικό:



Spread the love