Spread the love


Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι της μόδας τα τατουάζ γραμμένα στα ελληνικά, όπως αυτό της πολύ γνωστής πορνοστάρ Nicole Aniston. Έτσι, πόζαρε ευτυχισμένη στο φακό για να μας δείξει το νέο της απόκτημα πάνω στο κορμί της. Ένας θεός ξέρει τι εννοεί.

Θύμα κάποιου άσχετου τατουαζιέρη (tatto artist) με την ελληνική γλώσσα έπεσε η γνωστή ηθοποιός του ερωτικού κινηματογράφου Nicole Aniston, που «χτύπησε» ένα ακατανόητο τατουάζ στην πλάτη της.

Η άλλη εξήγηση, που είναι και η πιο πιθανή είναι ότι της άρεσε κάτι, το έβαλε στο google translate, και το αποτέλεσμα το βλέπουμε στην πλάτη της.

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πει ο ποιητής, αλλά σίγουρα για την Nicole Aniston κάτι θα σημαίνει.

Αυτό λοιπόν που γράφει πάνω της με ανεξίτηλα μελάνια είναι: «Ευτυχισμένος, ασφαλή και λοιπόν», αναφέρει το νέο της τατουάζ, στο πάνω μέρος της πλάτης της, για το οποίο καμαρώνει με υπερηφάνεια.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι η Nicole Aniston έχει γεννηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 1987 (ηλικία 29), στην Τεμεκούλα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αλλά σήμερα ζει στον Σαν Ντιέγκο, έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στον χώρο του ερωτικού κινηματογράφου, κι έχει ύψος που δεν ξεπερνάει τα 160 εκατοστά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Nicole Aniston στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού έχει καταφέρει με 672 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston Nicole Aniston



Spread the love