Spread the love


Χάσαμε την Ρία Αντωνίου από την Ελλάδα και έχουμε πέσει σε κατάθλιψη, αφού αυτό το πανέμορφο κορίτσι εγκατέλειψε τα πάτρια εδάφη, πριν το μνημόνιο, και τώρα απολαμβάνει την εκτίμηση και τον θαυμασμό των Ιταλών και όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι ότι από το πρόσφατο παρελθόν της, μέχρι τώρα έχουμε διαπιστώσει τεράστια διαφορά στο κορμί της, αφού παρακολουθούμε την καριέρα της σχεδόν από το ξεκίνημα της.

Η πανέμορφη Ελληνίδα, προκαλεί τα like στα social media που διαχειρίζεται, αφού οι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι πειρασμός.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι αυτό ας εμβαθύνουμε κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τις φωτογραφίες της, αφού είναι ένα κορίτσι που μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, η Ρία Αντωνίου μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε ότι ήταν μικρή είχε κάνει σεξ με γυναίκα! “Εμπειρία με γυναίκα είχα όταν ήμουν μικρή αλλά έμεινε εκεί το θέμα… Στο μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Αν κάτι μου κάνει κλικ, δεν το πολυσκέφτομαι, ότι και να είναι”, δήλωσε το πανέμορφο μοντέλο προκαλώντας τρελές φαντασιώσεις στο μυαλό των ανδρών.

Η Ρία Αντωνίου έχει γεννηθεί στις 14 Ιουλίου 1988 και είναι ένα κορίτσι που πέρασε από όλα τα γνωστά Ελληνικά καλλιστεία, αφού εξελέγη 2η επιλαχούσα Σταρ Ελλάς το 2008.. προηγουμένως είχε κερδίσει το Μις Πελοπόννησος το 2007.

Ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2008 που πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2008, στο Angeles City (Pampanga, Φιλιππίνες).

Πόζαρε για όλα τα γνωστά αντρικά περιοδικά όπως το το Playboy, Esquire και Nitro πολλές φορές.

Από το 2012, εμφανίστηκε στο Ballando con le Stelle, και στην Ιταλική εκδοχή του Χορεύοντας με τα αστέρια..

Δείτε τα προηγούμενα αφιερώματα του Lifeviews.gr στη Ρία Αντωνίου (ΦΩΤΟ) 

Δείτε τη στο Twitter στο Facebook  και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου Ρία Αντωνίου

Δείτε ακόμη:

Οι πρώτες πόζες της Ρία Αντωνίου κόβουν την ανασα (ΦΩΤΟ)

Οι topless πόζες της που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε (ΦΩΤΟ)



Spread the love