Spread the love


Τα βίντεο που ανεβάζει η 50χρονη αγρότισσα στο Youtube γίνονται γρήγορα viral αφού αυτό το κορίτσι ξέρει την τέχνη της επικοινωνίας και ανεβάζει στο κανάλι της υπέροχα βίντεο, να πρωταγωνιστεί στην φάρμα της φορώντας bikini, ή «καυτά» σορτσάκια. Κανείς δεν πιστεύει την ηλικία της.

Οι θαυμαστές της την παρακολουθούν στο κανάλι της στο YouTube, και δεν χορταίνουν να βλέπουν την «Αγρότισσα Τζεν» να κυκλοφορεί στη φάρμα της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι, κάνοντας σκληρές αγροτικές δουλειές, οι οποίες της όμως τις έχουν χαρίσει «θανατηφόρο» κορμί.

Η 50χρονη μητέρα δύο παιδιών έχει πάνω από 220.000 συνδρομητές στο κανάλι της, «Banshee Moon», οι οποίοι κυριολεκτικά δεν «ξεκοκαλίζουν» τα βίντεο που τη δείχνουν να ταΐζει γουρουνάκια, να οδηγεί τρακτέρ και να κόβει ξύλα, επιδεικνύοντας παράλληλα τις καμπύλες της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα βίντεο της σέξι αγρότισσας εντυπωσιάζουν όχι μόνο για το καλοδιατηρημένο κορμί της αλλά και για τη δύναμη που επιδεικνύει σε αυτά.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κλιπ τη δείχνει να σπρώχνει ένα τρακτέρ μέσα στη λάσπη, αποδεικνύοντας ότι η αγροτική ζωή έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση, την υγεία και προφανώς και στην… τσέπη, αφού το κανάλι της αποφέρει αρκετά χρήματα ετησίως.

Δείτε τη και στο Facebook.com

Στο πιο πρόσφατο βιντεάκι της που έχει κατακτήσει τα social media, η «Αγρότισσα Τζεν» ξεφορτώνεται ακόμα και το καθιερωμένο μαγιό της, και βολτάρει στη φόρμα της μόνο με το μπικίνι που ζωγράφισε στο μυώδες κορμί της ο άνδρας της. Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε και την αγάπη της για τα όπλα, που απολαμβάνει να πυροβολεί, αλλά και να φωτογραφίζεται με αυτά.

Δείτε το κανάλι της στο Youtube.com

Απολαύστε την στα υπέροχα βίντεο που ακολουθούν:

Δείτε το άρθρο εδώ: dailymail.co.uk

αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα αγρότισσα



Spread the love