Spread the love


Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε την όμορφη δημοσιογράφο Σοφία Καραχρήστου, που ανεβάζει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι απλά μια Ελληνίδα Θεά.

Ο λόγος για την εκθαμβωτική Ελληνίδα Σοφία Καραχρήστου, που έχει σπουδάσει παιδοψυχολογία και δημοσιογραφία, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά καθώς εργάζεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στο «Πρώτο Θέμα».

Είναι μια ξανθιά καλλονή που ακούει ελληνική και ξένη μουσική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λατρεύει να παρακολουθεί ταινίες.

Ακόμα της αρέσει πολύ ο χορός, ενώ δεν έχει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένο χρώμα μιας και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της: «Στα ρούχα επιλέγω πάντα μονόχρωμα και πολύ μαύρο… Γιατί μέσα μου έχω όλα τα χρώματα του κόσμου. Δεν χρειάζεται να τα φοράω κιόλας».

Η γλυκιά δημοσιογράφος με το υπέροχο σώμα και το φωτεινό χαμόγελο είναι πολύ επιλεκτική στις φιλίες της και βγαίνει με ελάχιστους ανθρώπους, διότι θέλει να περιβάλλεται από προσωπικότητες που εκπέμπουν θετική ενέργεια.

Ακόμα της αρέσουν πολύ τα ταξίδια καθώς στο παρελθόν είχε δουλέψει και ως αεροσυνοδός. Στην ερώτηση για το ποιος είναι ο αγαπημένος της προορισμός η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Σαν την Ελλάδα πουθενά».

Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί μέσα από την σελίδα της στο Facebook, σήμερα δουλεύει στην εταιρεία «Πρώτο Θέμα», και παλαιότερα πέρασε και από το «SKAI.gr» από «Star Channel», υπήρξε Ιπτάμενη συνοδός στην εταιρεία «Aegean Airlines», σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και δηλώνει ως τόπο διαμονής την Αθήνα.

Οι φίλοι που την ακολουθούν στο Facebook δεν έχουν τελειωμό, κι έτσι έχει «αναγκαστεί» λόγω της τεράστιας αποδοχής της να έχει τρία προφίλ Sofia Karachristou μαζί με Sofia Karachristou II και Sofia Karachristou III.

Στο Instagram όμως είναι η απόλυτη κυρίαρχος, αφού με 286 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, χαλαρά, κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 2,397 followers.

Τα λόγια όμως είναι περιττά, όταν μιλάμε για μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή κοπέλα, και σπουδαία επαγγελματία, αφού όλοι, φίλοι και γνωστοί της μιλούν για την Σοφία Καραχρήστου με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε στο το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου Σοφία Καραχρήστου

Σοφία Καραχρήστου

Σοφία Καραχρήστου



Spread the love