Spread the love


Η μεγάλη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού τα τελευταία χρόνια απασχολεί αρκετά τα Μέσα, καθώς σε κάθε της εμφάνιση τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ένα γλυκό «ταυράκι» (στο ζώδιο πάντα), το οποίο εδώ και δύο χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά του για νέες εμπειρίες.

Η Αμαλία Κωστοπούλου μεγαλώνει, ομορφαίνει και όσο πάει αποκτά όλο και πιο γυναικείο στιλ. Όσο μεγαλώνει δε μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της. Η 20χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου  αποφάσισε να κάνει μία ριζική αλλαγή στο hair look της και πλέον είναι κατάξανθη.

Η μεγάλη κόρη του Πέτρου και της Τζένης τα τελευταία χρόνια απασχολεί αρκετά τα Μέσα, καθώς σε κάθε της εμφάνιση τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της. Τη γνωρίσαμε ως ένα μικρό κορίτσι που κρυβόταν στην αγκαλιά του μπαμπά της και τώρα πια είναι μία πανέμορφη κοπέλα που δε δίστασε να μετακομίσει ακόμη και σε άλλη ήπειρο για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Πραγματικά, δεν έχουμε καταλάβει αν η Αμαλία είναι το κοριτσάκι του μπαμπά ή όχι. Δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στους δυο τους, το ίδιο βέβαια και εκείνοι. Τόσο ο Πέτρος, όσο και η Τζένη προσπαθούν να της δώσουν τις καλύτερες βάσεις για το μέλλον της, ενώ έχουν δηλώσει ότι δε θα σταθούν ποτέ εμπόδιο στα σχέδιά της. Την ίδια τακτική ακολουθούν και για το Μάξιμο, αλλά και για την Αλεξάνδρα.

Ως μεγάλη αδερφή έχουμε καταλάβει ότι είναι… ασυναγώνιστη. Οι φωτογραφίες της στο instagram μας έχουν μαρτυρήσει πως με την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου είναι αυτοκόλλητες , ενώ ο Μάξιμος είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Τα δύο κορίτσια είναι συνεχώς μαζί, έχουν κοινές παρέες και όσο μεγαλώνουν η ομοιότητά τους γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Η Αμαλία έκανε τα πρώτα της βήματα και στο modeling, αλλά όπως έχει δηλώσει δεν είναι κάτι που θέλει να ακολουθήσει πιστά. Η 20χρονη καλλονή έχει περπατήσει στην πασαρέλα του madwalk, ενώ όλοι θαύμασαν την ομορφιά της στις φωτογραφίσεις της για το περιοδικά «Close Up» και «Hope».

Το 2016 έκανε την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση για γνωστή εταιρεία κοσμημάτων, αλλά και για γνωστή εταιρεία με μαγιό.

Φέτος η Αμαλία Κωστοπούλου έγινε το πρόσωπο γνωστής εταιρίας καλλυντικών που γεννήθηκε στα στούντιο του Λος Άντζελες και που κατέκτησε ήδη την Ελλάδα σε μερικούς μόνο μήνες., ενώ συμμετείχε και στο fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη στο Νιάρχος.

H δηλώνει για τον χώρο της μόδας: Δεν είμαι σίγουρη. Ξεκίνησα ως παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που το κάνω το γουστάρω, γνωρίζω ταλαντούχο κόσμο, δουλεύω με φανταστικές ομάδες. Μου αρέσει, όμως, και το γράψιμο και το διάβασμα., ψάχνω να βρω έναν τρόπο να τα συνδυάσω, ξεκινώντας από το #ItsAmaliaK, που απευθύνεται σε κοπέλες που τους αρέσουν και τα δύο, δηλώνει στο tlife.gr

Στην καθημερινότητα της οι παπαράτσι την έχουν απαθανατίσει πολλές φορές να βολτάρει παρέα με τη μαμά και την αδερφή της. Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που έχει φύγει για διακοπές μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο μπαμπάς αυτός είναι… αδυναμία.

Είναι κορίτσι που ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, πηγαίνει στο γήπεδο και δε χάνει την ευκαιρία να βγει με την παρέα της για φαγητό. κάθεται στα θρανία του Berkeley και φιλοδοξεί να γίνει μία τρανή… επιστήμονας.

Η Αμαλία διαθέτει αναλογίες και πόζες μοντέλου και δεν το κρύβει. Λάτρης των social media, δεν παραλείπει να ποστάρει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και φυσικά να γίνεται χαμός.

Δείτε την Αμαλία στο Facebook, το Twitter και το Instagram 

Δείτε το blog που διαθέτει μέσα στο site της μαμάς της jenny.gr

Απολαύστε την στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου Αμαλία Κωστοπούλου



Spread the love