Spread the love


Η Ana Braga είναι μια 35χρονη μοντέλο που φόρεσε το λευκό της μπλουζάκι στην παραλία στο Malibu. Όταν το έβρεξε τότε δεν άφησε πολλά στην φαντασία μας. Το κόκκινο bikini της είναι πειρασμός και το σώμα της γεμάτο από ερωτικές ατέλειες. Θαυμάστε τη.

Για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ana Braga είναι μοντέλο με καταγωγή από την Βραζιλία, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις ΗΠΑ ως σύμβουλος υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων, στην πόλη της Ουάσινγκτον.

Είναι μια από τις πιο ερωτικές 35χρονες, (έχει γεννηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 1981) που όσο περνούν τα χρόνια τόσο θέλει να δείχνει ότι η μπογιά της δεν έχει περάσει, ακόμα και αυτό είναι ο λόγος που συνεχίζει να κάνει τολμηρές εμφανίσεις στην παραλία, και όχι μόνο.

Έχει φωτογραφηθεί στα πιο γκλαμουράτα γυναίκεια περιοδικά μόδας όπως Vogue, People, Cosmopolitan, InTouch, Playboy, GQ, και διατηρεί ιστοσελίδα για να ξέρουμε τα officiam social media: theanabraga.com

Το στήθος της είναι αυτό που τραβάει την πρώτη ματιά επάνω της, τα μάτια της που είναι πολύ εκφραστικά και τα οπίσθιά της που είναι σχεδόν μαγικά όταν φοράει «καυτά» σορτσάκια και σκύβει.

Μάλιστα διατηρεί και κανάλι στο Youtube που δίνει συμβουλές στις κυρίες, και όχι μόνο.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga Ana Braga

Η Ana Braga γιορτάζει την 12η Εθνική Ημέρα κόκκινου τριαντάφυλλου την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017. Δείτε τη και φτιαγμένη, γιατί οι παραπάνω φωτογραφίες της άφηναν στα μάτια μας όλες τις ατέλειες μια «κουρασμένης» 35χρονης.

Δείτε τη τον Απρίλιο να βολτάρει ανέμελη και να βγάζει selfie πάνω στα πατίνια της.

Τέλος, θαυμάστε με μαύρο διάφανο μπλουζάκι να βολτάρει στους δρόμους του Los Angeles, στις 24 Ιανουαρίου 2017, και μας τρελαίνει με το υπέροχο μπούστο της.



Spread the love