Spread the love


H δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη μετά την ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Ντάνος του Survivor, και η Αναστασία Τερζή με κάθε ευκαιρία δείχνει την στήριξή της. Ευκαιρία όμως να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στο Instagram για να μας φτιάξει την διάθεση.

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι γνωστή οπαδός της ΑΕΚ και δεν χάνει την ευκαιρία να βλέπει από κοντά αγώνες.

Όταν δεν βρίσκεται όμως σε κάποια πίστα ή το ΟΑΚΑ, βλέπει Survivor και μάλιστα δηλώνει φανατική οπαδός του Ντάνου. Φυσικά τον τίμησε και με τις ψήφους της.

H Αναστασία Τερζή είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή Ελληνίδα τραγουδίστρια, εστεμμένη, που εκτός από μαγική φωνή έχει πολύ δεχτεί πολύ καλές κριτικές για τις εμφανίσεις της πάνω στην πίστα. Όταν όμως έρθει η ώρα να την δούμε στα social media τότε χάνουμε το μυαλό μας.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι να τσεκάρουμε το Instagram της τραγουδίστριας, Αναστασίας Τερζή, και να εντυπωσιαζόμαστε από το φωτογραφικό υλικό της.

AdTech AdΘα πρέπει να αναφέρουμε ότι με 1,277 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει περισσότερους από 75,8 χιλιάδες followers, και όχι άδικα αφού η Αναστασία Τερζή έχει σώμα που κάνει όλες τις υπόλοιπες τραγουδίστριες να μοιάζουν οδοντόπαστες.
Η Αναστασία Τερζή ήταν η «Miss Grand Greece 2014», και από τότε είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

H Αναστασία Τερζή ξέρει να «τρελαίνει» το Instagram (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 



Spread the love