Spread the love


Σφριγηλά οπίσθια, σέξι βλέμμα και πόζες όλο νόημα. Τι άλλο χρειάζεται η Avalon Dawn για να εντυπωσιάσει τον ανδρικό πληθυσμό και να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Το μοντέλο με τα υπέροχα μάτια είναι λάτρης του καλοκαιριού κι αυτό είναι προφανές αρκεί να δει κανείς τον λογαριασμό της στο Instagram που είναι γεμάτος φωτογραφίες με μαγιό.

Η Avalon Dawn είναι μόλις 24 ετών με καταγωγή από τις ΗΠΑ, είναι πρωτοετής φοιτήτρια σε Πανεπιστήμιο στην σχολή Χρηματοδότησης με κύριο στόχο τη συγκέντρωση τις μελέτες λιανικής.

Όταν δεν παρακολουθεί μαθήματα οικονομικών ή διαβάζει για την επόμενη εξέταση, η Avalon εργάζεται ως μοντέλο. Η Avalon αγαπούσε από μικρή την μόδα και το make-up, οπότε η καριέρα στη βιομηχανία της μόδας είναι κάτι που την κάνει να ενθουσιάζεται.  Ξεκινώντας από την Τάμπα όταν ήταν 13 ετών, έμαθε τη σημασία της δικτύωσης και πώς να φτάσει στην ανταγωνιστική βιομηχανία.

Μόλις πριν από τρία χρόνο, η Avalon Dawn αποφάσισε ότι θα ξεκινήσει το modeling και η απόφαση της αυτή έγινε με σύνεση. Η καστανή καλλονή μέσα από το modeling έχει κάνει πολλές συνεργασίες, όπως με την εταιρία με μαγιό Tenny B Bikinis και με την 40 Digital Photography. Το 2015 φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο της χρονιάς της εταιρίας με τα μαγιό στην λίμνη Tahoe.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε  και άλλα περισσότερα για την Avalon Dawn όμως ένα είναι σίγουρο. Είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μάθουμε περισσότερα για εκείνη, αφού το Instagram της είναι πραγματικά «καυτό» και «πετάει» σπίθες. Πάνω από 89.000 followers της ακολουθούν και απολαμβάνουν καθημερινά της καυτές πόζες της.

Θέλετε και εσείς να αποκτήσετε σφριγηλά οπίσθια;

Δείτε πως θα βγείτε στην παραλία, όπως η Avalon Dawn:

Το σχήμα των γλουτών εξαρτάται από τρεις μύες –το μείζονα γλουτιαίο μυ, το μέσο γλουτιαίο μυ και το μικρό γλουτιαίο μυ– αλλά και από την ποσότητα λίπους που τους καλύπτει.Τόσο το περπάτημα όσο και το τρέξιμο γυμνάζουν τους γλουτιαίους μύες, όμως μπορείτε να επιλέξετε εξειδικευμένες ασκήσεις για να πετύχετε πιο γρήγορα θεαματικά αποτελέσματα.

Προσπαθήστε να κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε άσκηση, 3 φορές την εβδομάδα.

  1. Καθίσματα

Μπορείτε να πετύχετε μεγαλύτερη αύξηση της μυϊκής μάζας των γλουτών χρησιμοποιώντας βαράκια σε αυτήν την άσκηση. Το κλειδί βρίσκεται στη σωστή στάση του σώματος: κρατήστε τα πέλματα σε παράλληλη θέση, σε απόσταση ίση με το άνοιγμα των ώμων.

  1. Καθίσματα με μπάλα

Η μπάλα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε καλύτερη ισορροπία μέχρι να συνηθίσετε την άσκηση. Στηρίξτε τη μπάλα στη μέση σας και κάντε τα καθίσματα χωρίς τα γόνατα να περνούν μπροστά από τα δάχτυλα των ποδιών.

  1. Έκταση του ποδιού μπροστά

Εκτός από τους γλουτούς, η άσκηση αυτή τονώνει τους μηρούς και τις γάμπες. Τα πέλματα θα πρέπει αρχικά να βρίσκονται σε παράλληλη θέση, σε απόσταση ίση με το άνοιγμα των γοφών.

  1. Έκταση του ποδιού πίσω

Πρόκειται για την ίδια άσκηση, μόνο που η έκταση γίνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Και οι δύο αυτές ασκήσεις ενισχύουν την ευελιξία των γοφών και βοηθούν να αποκτήσετε σωστή στάση σώματος.

  1. Ανύψωση ποδιού με μπάλα

Ισορροπήστε μπρούμυτα επάνω στη μπάλα και κάντε εναλλάξ ανύψωση κάθε ποδιού. Εκτός από τους γλουτούς, θα γυμνάσετε επίσης τους ώμους και τους κοιλιακούς. Όταν συνηθίσετε την άσκηση, προσπαθήστε να σηκώνετε και τα δύο πόδια ταυτόχρονα.

  1. Γέφυρα

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα σε απόσταση ίση με το άνοιγμα των γοφών. Σηκώστε σιγά-σιγά τη λεκάνη, σφίγγοντας τους γλουτούς.

  1. Ανύψωση του ποδιού στο πλάι

Ξαπλώστε στο πλάι και σηκώστε το ένα πόδι τεντωμένο, κρατώντας το σώμα σε ευθεία.

  1. Η στάση του δρομέα

Κρατήστε το σώμα σε ευθεία και φέρτε το κάθε πόδι εναλλάξ προς τα εμπρός. Με την άσκηση αυτή, θα γυμνάσετε επίσης τους ώμους. Κρατήστε τους κοιλιακούς μύες σφιγμένους για να μην τραυματίσετε τη μέση σας.

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε την Avalon Dawn σε καυτές πόζες στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn  Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn Avalon Dawn



Spread the love