Spread the love


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τα σκέρτσα του πολύ διάσημου μοντέλου Barbara Palvin, με ένα ξυλάκι παγωτό. Μάλιστα, έχει κάνει πολύ γρήγορα το γύρο του διαδικτύου έτσι ώστε να γίνουν viral. Απολαύστε ακόμα ένα μεγάλο αφιέρωμα.

Η 23χρονη Barbara Palvin είναι ένα διάσημο μοντέλο που στο Instagram κάνει πάταγο αφού με 1,251 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αναστατώσει περισσότερους από 6,2 εκατομμύρια followers.

H Barbara Palvin είναι ένα πανέμορφο κορίτσι από την Ουγγαρία, top model και ηθοποιός μα πολλά αφιερώματα μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης όπως το Sports Illustrated Swimsuit και το Maxim.

Έτσι, με αφορμή τα βίντεό της με το παγωτό είπαμε να κάνουμε ακόμα ένα αφιέρωμα στην δουλειά της γιατί αυτό το κορίτσι αξίζει να το χαζεύεις.

Αρκετές φορές έχει συμμετάσχει στα Fashion Show της Victoria’s Secret, και όπως θα διαπιστώσετε στο αφιέρωμα που ακολουθεί είναι ένας «άγγελος» σωστός που της λείπουν τα φτερά, γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έχει πλούσια επάνω της.

Η Barbara Palvin είναι ένα ουγγρικό μοντέλο που την είδαμε αρκετές φορές να ποζάρει για το γυναικείο περιοδικό μόδας «Vogue» αλλά και αγαπημένο «αγγελάκι» της Victoria Secret, και ηθοποιός.

Το 23χρονο μοντέλο έχει γεννηθεί στις 8 Οκτωβρίου του 1993, και το ύψος της δεν ξεπερνάει τα 175 εκατοστά, αλλά είπαμε. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τα βίντεο, αλλά και τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

 

Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin

Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin

Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin Barbara Palvin

Δείτε ακόμα:

Η Barbara Palvin στο Sports Illustrated 2017 (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love