Spread the love


Η 44χρονη Claudia Jordan πήγε με την παρέα της στην παραλία του Μαϊάμι με ένα λευκό διάφανο ολόσωμο μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας, και πάνω που πάλευε με τα κύματα φάνηκε το στήθος της.

Η Claudia Jordan φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι της παραλίας όταν η τιράντα του μαγιό της έπεσε και άφησε εκτεθειμένο το στήθος της.

Για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Claudia Jordan είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα και ραδιοφωνική παραγωγός, που στην ηλικία των 44 ετών διατηρεί υπέροχο και χυμώδης κορμί που πολλές θα ζήλευαν.

Η Claudia Angela Jordan γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1973 που έγινε γνωστή από την εμφάνισή της στην αμερικανική έκδοση «Deal or No Deal» και από τη 2η και 6η σεζόν του «Celebrity Apprentice». Επίσης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Bravo» και «The Real Housewives» της Ατλάντα στην έβδομη σεζόν.

Η Claudia Jordan γεννήθηκε στο Providence, του Ρόουντ Άιλαντ, από μητέρα Ιταλίδα και πάτερα Αφροαμερικανό. Οι γονείς της Claudia συναντήθηκαν όταν ο πατέρας της υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, που βρισκόταν στο Μπρίντιζι της Ιταλίας.

Η Claudia Jordan στα νεανικά της χρόνια ήταν σπρίντερ και κέρδισε πολλές διακρίσεις. Μάλιστα αγωνίστηκε σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων και στο κολέγιό της στα 400 μέτρα στίβο.

Η Claudia Jordan κατείχε τον τίτλο της «Miss Rhode Island Teen USA 1990» και έγινε η δεύτερη Αφροαμερικανίδα που κατείχε ποτέ τον τίτλο, μάλιστα εκπροσώπησε το Ρόουντ Άιλαντ και σε μια υπέροχη φωτογράφηση στο περιοδικό «Miss Teen USA 1997», και συμμετείχε στα καλλιστεία «Miss USA 1997» όπου βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα.

Έχει εργαστεί στην αμερικανική εφημερίδα «Providence» και στον τηλεοπτικό σταθμό «WHDH-TV» της Βοστόνης. Έχει επίσης εμφανιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις για το «Coors Light», «Sears», «Pepsi» και «Visa».

Δείτε τη στο Twitter το Facebook, το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τη και σε μια παλαιότερη λήψη στην παραλία τον Ιούλιο του 2015 με κομψό bikini:

Και από τον Φεβρουάριο του 2017:



Spread the love