Spread the love


Η 22χρονη Demi Rose μας χάρισε πολύ όμορφες φωτογραφίες της με bikini από της παραλία της Ibiza, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017. Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η Demi Rose Mawby όπως είναι ολογράφως το όνομά της είναι Βρετανίδα μοντέλο και αστέρι του Instagram.

Η Demi είναι ένα τολμηρό και χυμώδης κορίτσι που τα σπάει στο Instagram. Έκανε φωτογράφηση στην Ίμπιζα με μαγιό και εμείς θυμηθήκαμε κάποιες από τις πιο τολμηρές της πόζες που μας μάγεψε. Δείτε το Αφιέρωμα.

Για όσους όμως δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ένα νεανικό πρότυπο ομορφιάς, αστέρι των κοινωνικών μέσων δικτύωσης από το Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν και μόνο 22 ετών, εντούτοις έχει καταφέρει το όνομά της μα «παίζει» στα μεγάλα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης για το ζουμερό» κορμί της καθώς και για τις τολμηρές φωτογραφήσεις της, καθώς και για τις φλογέρες πόζες σε Instagram και Facebook.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose Demi Rose

Δείτε και ορισμένες τελευταίες της πόζες στο Instagram για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πριν την Ίμπιζα είχε επισκεφτεί την χώρα μας, και όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι την Ελλάδα». Μάλιστα ανέβασε πολύ «καυτές» της φωτογραφίες από την Σαντορίνη και την Μύκονο.

Δείτε ακόμα:

Η Demi Rose σε κάθε έξοδο βγάζει μάτια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η 22χρονη Demi Rose έχει κορμί που ακολουθούν 4,5 εκατ. followers (ΦΩΤΟ)



Spread the love