Spread the love


Το περιοδικό Playboy, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής σε εφτά διάσημες Playmate, τις ξανά φωτογράφησε αρκετά χρόνια μετά στο εξώφυλλό του, για να δείξει την διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά δεν γερνάει, απλά ωριμάζει.

Το αντρικό περιοδικό Playboy ήθελε να αποδώσει φόρο τιμής σε επτά από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες Playmate που φιλοξενήθηκαν στην πρώτη σελίδα του περιοδικού πριν από 30 χρόνια, δείχνοντας την διαφορά, όταν ο χρόνος κυλάει.

Ότι ακόμα όμως και μετά 30 χρόνια παραμένουν όμορφες και εντυπωσιακές παρά τις τρεις δεκαετίες που βαραίνουν την πλάτη τους. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία, αφού ορισμένες γυναίκες γλυκαίνουν όσο περνάει ο χρόνος.

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ιστότοπους που επισκέφτηκα, εμείς μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε γι αυτό το τολμηρό εγχείρημα, αφού ορισμένα site του εξωτερικού κυρίως δεν είδαν θετικά αυτή την προσπάθεια.

Στην Ελλάδα πάλι, οι άντρες εκτιμούν περισσότερο την ωριμότητα των όμορφων γυναικών, αν και κάποιες από τις «καυτές» φωτογραφήσεις προδίδουν και την ηλικία, αλλά και το «ένοχο» παρελθόν τον κοριτσιών, που τόλμησαν να δείξουν το σώμα τους, και όλοι αγαπήσαμε.

Αρχίζουμε την παρουσίαση:

Cathy St. George – 1982 vs 2017


Lisa Matthews – 1991 vs 2017

Renee Tenison – 1990 vs 2017

Charlotte Kemp – 1982 vs 2017

Playmate

Playmate

Candace Collins – 1979 vs 2017

Playmate

Playmate

Playmate

Playmate

Monique St. Pierre – 1979 vs 2017

Playmate

Playmate

Playmate

Playmate

Kimberly Conrad Hefner – 1988 vs 2017

Playmate

Playmate

Playmate

Playmate

Είδαμε το θέμα στο alrincon.com



Spread the love