Spread the love


Το τελευταίο χρονικό διάστημα η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα ενώ δεν μας έχει συνηθίσει σε πόζες με bikini, όμως  μας έχει αιφνιδιάσει ευχάριστα μαζί με την αδελφή της Μαρία. .

Ο λόγος είναι απλώς, γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάει την αδελφή της Μαρία, που έχει ανοίξει την δική της διαδικτυακή επιχείρηση και πουλάει μαγιό. Έτσι, ποιος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της δουλειάς της; Μα φυσικά η ίδια της η αδελφή, αλλά και η ίδια η Μαρία.

Η αλήθεια είναι ότι οι αδερφές Ματσούκα είναι από τα πιο καυτά δίδυμα της ελληνικής showbiz, και όταν ποζάρουν με μαγιό τότε η κατάσταση φέρνει θερμοπληξία στον αντρικό πληθυσμό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ακόμα ότι σε ανάρτηση της Μαρίας Ματσούκα στην σελίδα της εταιρείας της στο Facebook πριν λίγες ημέρες εξηγούσε ότι το ενδιαφέρον των γυναικών για τα μαγιό που λανσάρει είναι μεγάλο.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που αγκαλιάσατε από τις πρώτες κιόλας μέρες με την στήριξη σας και την αγάπη σας το e-shop μας! Επειδή λαμβάνουμε καθημερινά αρκετά μηνύματα, για τα κορίτσια που αναρωτιούνται για το που μπορούν να βρουν τα προϊόντα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι διαθέσιμα στο www.mariamatsouka.gr! Οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε θα είμαστε στη διάθεση σας»!

Στην ερώτηση για το πώς προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσεις τη δική σου συλλογή μαγιό η Μαρία Ματσούκα απαντάει ότι;

«Από μικρή μου άρεσε το σχέδιο και λάτρευα τα μαγιό . Μπορούσα να κάθομαι με τις ώρες στη θάλασσα και να παρατηρώ τα μπικίνι που φορούσαν τα κορίτσια γύρω μου. Στο μυαλό μου άλλαζα τα σχέδια η τα print, με έναν τρόπο ας πούμε ότι τα τελειοποιούσα. Ήταν παιδικό μου όνειρο το να κάνω την προσωπική μου συλλογή. Μεγάλωσα, ωρίμασα και μπόρεσα να πραγματοποιήσω αυτόν τον στόχο».

«Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική αγορά έχει πολύ καλές σχεδιάστριες τις οποίες θαυμάζω. Ωστόσο αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην πλειοψηφία τα σχέδια είναι πιο mainstream. Εγώ αυτό που προτείνω και δημιουργώ είναι καθαρόαιμα Brazil μαγιό. Επίσης συνδυάζω το κόψιμο Brazil, με print και υφάσματα luxury. Σε αυτό είδα ένα κενό στην αγορά. Ό,τι τα Brazil που υπάρχουν έχουν μια πιο απλή και παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Σε αντίθεση με τα δικά μου σχέδια που κυριαρχεί μια πιο πολυτελή αίσθηση».

Δείτε την Δήμητρα Ματσούκα στο Instagram και την Μαρία Ματσούκα στο Instagram

Δείτε την σελίδα με τα μαγιό στο Instagram και στο Facebook 

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Τέλος, θα πρέπει να προσθέσουμε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό στο νησί της Ρόδου για να έχουμε μέτρο σύγκρισης:

Δείτε ακόμα:

Η Δήμητρα Ματσούκα φέρνει το καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)



Spread the love