Spread the love


Η Chloe Khan φοράει ένα βρεγμένο λευκό μπλουζάκι στην παραλία στις Μπαχάμες, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 και τρέλανε όλους τους λουόμενους. Κομψό μαγιό bikini από κάτω, και βρεγμένο μλπουζάκι που κολλάει επάνω της είναι «καυτός» συνδυασμός.


Τώρα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 26χρονη Chloe Khan είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο και Playmate. Επίσης γνωστή ως Chloe Mafia, Chloe Victoria..

Το κορίτσι αυτό πρώτα κέρδισε της προσοχή της Μεγάλης Βρετανίας όταν διααγωνίστηκε στο «The X Factor» το 2010. Μετά άνοιξε μια επιχείρηση web cam, και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy της Σλοβακίας.

Ήταν προηγουμένως σε σχέση με τον επιχειρηματία John Gray, και έχει αποκτήσει μια κόρη που ονομάζεται Destiny. Η Chloe Khan μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια στη Βόρεια Αγγλία, αλλά είναι ευτυχισμένη που η φήμη της μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, για να της χαρίσει την ζωή που ονειρευόταν.

Στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού με 2,253 δημοσιευμένες της φωτογραφίες έχει καταφέρει να προσελκύσει την προσοχή περισσότερων από 1 εκατομμύριο followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook στο Youtube και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan

Δείτε την και στην Ίμπιζα με χρυσαφί bikini:

Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan

Τέλος, απολαύστε την Chloe Khan σε ορισμένες εξωτικές της πόζες:

Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan Chloe Khan



Spread the love