Spread the love


Η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, πάντα Κομψή και σικάτη βρέθηκε στην Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όχι μόνο για να απολαύσει τις χαρές τις θάλασσας, αλλά και για να επισκεφτεί γνωστή γκαλερί του νησιού των Ανέμων.

Κομψή και σικάτη απαθανάτισε η κάμερα την Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος που μας χαρίζει κάθε πρωί τα πικάντικα σχόλιά της για όλους τους Έλληνες celebrities, μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1, βρέθηκε στην Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.

Στα αποκλειστικά πλάνα που θα δείτε, η Σάσα ντυμένη με στυλ επισκέφθηκε παρέα με μια φίλη της γνωστή γκαλερί του νησιού των Ανέμων, όπου απόλαυσε τα εκθέματα. Γιατί η Μύκονος εκτός από παραλίες και κοσμικές τσάρκες στα Ματογιάννια, προσφέρει και τέχνη!

Δείτε το βιογραφικό της στην wikipedia.org

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Θα πρέπει όμως να αναφέρουμε ότι η Σάσα Σταμάτη «αναστάτωσε» την Ψαρρού με το όμορφο μαγιό της, όταν απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με υπέροχη παρέα όμορφων γυναικών.

Έτσι, η Σάσα Σταμάτη που πήγε στην παραλία με την Κατερίνα Καινούργιου και την Χριστίνα Στεφανίδη, όπως θα δείτε και στο μικρό βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love