Spread the love


Η 36χρονη Ilary Blasi είναι μια από τις πιο «καυτές» μητέρες του πλανήτη, και δεν το κρύβει. Αυτή τη φορά γύρισε μπρούμυτα για να απολαύσει τον ήλιο στην πλάτη της, και στους καλοσχηματισμένους της γλουτούς, και μας άφησε άφωνους.

Η Ilary Blasi φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις ωραιότερες wags ανά την υφήλιο. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο συγκεκριμένος διεθνής όρος χρησιμοποιείται για τις συζύγους και συντρόφους διάσημων αθλητών.

Η 36χρονη Ilary κατέχει δικαιωματικά αυτή την περγαμηνή, καθώς είναι 12 χρόνια παντρεμένη με τον Francesco Totti, πρώην ποδοσφαιριστή της Ρόμα αλλά και της εθνικής Ιταλίας.

Οι δυο τους βρίσκονται για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο και η κάμερα τους συνέλαβε σε στιγμές χαλάρωσης στην Ψαρρού.

Η Ilary απόλαυσε τον μυκονιάτικο ήλιο φορώντας μαύρο σούπερ καυτό ροζ μπικίνι που ζάλισε τα αρσενικά.

Αν και μητέρα τριών παιδιών, διαθέτει κορμί κόλαση! Την ίδια ώρα ο καλός της λιαζόταν ανενόχλητος και ακίνητος στην διπλανή ξαπλώστρα.

Να σημειωθεί ότι η Ilary δεν είναι μια απλή wag. Απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας από τα τρία της χρόνια όταν πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ για την τηλεόραση, ενώ στην ηλικία των πέντε ετών έπαιξε τον πρώτο της ρόλο σε κινηματογραφική ταινία.

Το 1998 έλαβε μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Italia, ενώ από το 2001 και μετά συμμετέχει ανελλιπώς σε γνωστές ιταλικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Δείτε την Ilary Blasi στο Facebook, το Twitter, Twitter I και το Instagram

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμα:

Μύκονος: Ο Ιταλός άσσος Francesco Totti και η κουκλάρα σύζυγός Ilary Blasi

Η Ilary Blasi είναι η σύζυγος του Francesco Totti και «βγάζει» μάτια στη Μύκονο (ΦΩΤΟ)



Spread the love