Spread the love


H Jacqui Ryland είναι το αστέρι των social media και είναι ευρέως γνωστή για το λογαριασμό της στο Instagram (Officialladyjac).  Έχει κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα λόγω του ότι είναι fitness model, αλλά και για τις καυτές φωτογραφίσεις της.

Πριν γίνει γνωστή η 30χρονη Βρετανίδα είχε ξεκινήσει δημιουργώντας λογαριασμό πρώτα στο twitter και μετά στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεκριμένα από το Νοέμβριο του 2013.

Έχει κερδίσει περισσότερους από 110.000 οπαδούς στο λογαριασμό Instagram της.

Το 2016 η DailyMail και η Mirror UK αποκάλυψαν ότι έχει κάνει χρήση αυξητικών ορμονών για να διατηρήσει μια νεανική εμφάνιση με την ίδια να το επιβεβαιώνει στο Βρετανικό κανάλι Channel 5 λέγοντας πως κάθε πρωί κάνει στον εαυτό της ένεση με αυξητική ορμόνη για να παραμείνει νέα, ενώ δηλώνει πως δεν φοβάται για πιθανές παρενέργειες αφού την καλύπτει το “εκπληκτικό” όπως το χαρακτηρίζει αποτέλεσμα.

«Όταν σταματάω (τις ενέσεις) νιώθω ότι κουράζομαι εύκολα και πως έχω κατάθλιψη», αναφέρει.

H Jacqui Ryland εκτός από την ενασχόληση της με το μόντελινγκ και την γυμναστική, πάνω από όλα είναι μητέρα, αφού έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία μεγαλώνει μόνη της. Στον λογαριασμό της στο Instagram, υπάρχουν και πολλές φωτογραφίες μαζί τους.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα με τα γατίσια μάτια και τα σαρκώδη χείλη έχει δημιουργήσει και ένα πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ονομάζεται Pros Gains που σκοπό έχει να παρακινήσει αλλά και να εμπνεύσει, άνδρες και γυναίκες να γυμνάσουν το σώμα τους, όπως κάνει εκείνη.

Διαθέτει και το δικό της κανάλι στο Youtube, όπου εκεί δείχνει ασκήσεις γυμναστικής

Η  Jacqui Ryland έχει τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό με το σώμα της, αφού διαθέτει μεγάλα οπίσθια άλλα και μεγάλο στήθος  και όπως αποκαλύπτει δεν προλαβαίνει να δέχεται ακριβά δώρα από άγνωστους θαυμαστές της, μεταξύ των οποίων δώρων, wide-screen τηλεοράσεις, υπολογιστές Mac ακόμα και ένα ρολόι Rolex, αξίας 6.500 ευρώ.

Αγαπάει την Ελλάδα, και μάλιστα είχε ανεβάσει φωτογραφίες από την Σαντορίνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram..

Δείτε την στο Facebook, το Twitter και το Instagram

Απολαύστε την σε καυτές πόζες:

 

 

 

 

 



Spread the love