Spread the love


Η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στον καλλιτεχνικό χώρο και προκαλεί εγκεφαλικά. Φημίζεται για το εκκεντρικό της στυλ και δεν θα μπορούσε φυσικά να μην κάνει την διαφορά με την εμφάνισή της στην παραλία.


Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία του Αστέρα, χαλαρή να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα ενώ η θερμοκρασία των υπόλοιπων λουόμενων είχε φτάσει στα ύψη με το θέαμα.

Η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να φέρει τον καύσωνα… νωρίτερα!

Η Κατερίνα στην παραλία του «Αστέρα» την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε τα μπάνια και τρέλανε το σύμπαν ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με το ολόσωμο παρτό μαγιό της, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες.

Πραγματικά, ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό που λίγες θα τολμούσαν να φορέσουν, όμως το αψεγάδιαστο κορμί της, μπορεί να το υποστηρίξει!

Εμείς τι άλλο να πούμε; Οι λουόμενοι έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό, όπως κι εμείς όταν είδαμε τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα…

Η Κατερίνα φημίζεται για τις τολμηρές εμφανίσεις της, άρα δεν θα μπορούσε να πάει με κάτι πιο…απλό στην παραλία!

Ένα σούπερ σέξι ολόσωμο μαγιό επέλεξε για αυτή της την καλοκαιρινή «απόδραση» κι εμείς βρήκαμε και από που το αγόρασε αλλά και πόσο κοστίζει… Και φθηνό δεν το λες!

Το μαγιό ανήκει στην CP Collection και κοστίζει 89,90 ευρώ.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 07/06, μόνο με 1,5€

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη και είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια.

Σταθμός στην καριέρα της ήταν το 2005, όταν σε ηλικία 20 ετών συμμετείχε στα καλλιστεία των ΑΝΤ1 και στέφθηκε Miss Ελλάς.

Δείτε την στο Facebook το Twitter και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη Κατερίνα Στικούδη

Δείτε ακόμα:

Δείτε παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην σέξι Κατερίνα Στικούδη (ΦΩΤΟ)



Spread the love