Spread the love


Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη άρχισε τις εμφανίσεις της στην Μύκονο, και έχει ενθουσιάσει το νησί. Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλας, που τα δίνει όλα πάνω στην πίστα, αλλά και με το λεοπάρ ολόσωμο μαγιό της στις κοσμοπολίτικες παραλίες.

Το VOX Athens μετά τις αμέτρητες νύχτες διασκέδασης που μας έχει χαρίσει, μετακομίζει αυτό το καλοκαίρι στο θρυλικό χώρο του MYKONOS BAR.

Η Μαρία Καρλάκη έπειτα από μια γεμάτη σεζόν με εμφανίσεις σε Αθήνα, Κύπρο και διάφορα μέρη της περιφέρειας ετοιμάζεται για ένα δυνατό καλοκαίρι στο νησί των ανέμων. Η αρχή έχει γίνει από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο πλευρό του Ηλία Βρεττού, και της Κατερίνας Νάκα.

Η Μαρία Καρλάκη είναι η κοπέλα που δύσκολα ξεχνάς, γιατί έχει μια από τις πιο γλυκιές λαϊκές φωνές, με εκπληκτικό παρουσιαστικό που αναστατώνει πάνω στις πίστες, στην προσωπική της ζωή αλλά και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έχει ταξιδέψει ανά την Ελλάδα, και το εξωτερικό και έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα για να ανταμώσει τους θαυμαστές της σε διάφορες βραδιές που την καλούν να τραγουδήσει.

Η Μαρία Καρλάκη είναι η όμορφη τραγουδίστρια, που μας ήρθε από την Μακεδονία και κατέκτησε τις Αθηναϊκές νύχτες με την λαϊκή της φωνή αλλά και με την εκπληκτική της παρουσία πάνω στις πίστες.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν γνωστή η φιλία και ο θαυμασμός της για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που την σημάδεψε κυριολεκτικά. Η Μαρία Καρλάκη «χτύπησε» tattoo με στίχους του Παντελίδη πάνω στο σώμα της.

Μαρία Καρλάκη, μοντέλο ή τραγουδίστρια; Δείτε τη και πείτε μας (50 ΦΩΤΟ)

Δείτε τη στο Twitter το Tnstagram και στο Facebook

Απολαύστε τη στις υπέροχες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες φωτογραφίες της στην παραλία:

Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη

Δείτε ακόμα:

Μαρία Καρλάκη, μοντέλο ή τραγουδίστρια; (50 ΦΩΤΟ)



Spread the love