Spread the love


Η Μαρία Στρουμή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες με πολύ όμορφες φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, που στην αρχή νομίσαμε ότι είναι μοντέλο, αλλά όχι. Απλά είναι όμορφη, και το δείχνει με πολύ κομψό τρόπο.

Στην εισαγωγική της κάρτα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebοk αναφέρει ότι εργάζεται στην εταιρεία Southlab, και τελείωσε το 1ο Λύκειο Βούλας, και ακόμα μένει εκεί.

Είναι κοπέλα με πτυχίο, αφού ο κατάλογος των σπουδών της είναι μεγάλος: Σπούδασε «Human resources στο CIIM», «Human resources στο Cyprus International Institute of Management», «Business Management» στο Teesside University», και στο «Mediterranean University».

Μάλιστα εκτός των φίλων που έχει αποδεχθεί στην σελίδα της στο Facebook, ακολουθείται και από 11.138 άτομα, και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρία Στρουμή έχει κατάστημα με υπολογιστές στη Βούλα και 35,8 χιλιάδες followers στο Instagram.

Έχει φωτεινό χαμόγελο, και είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πως στα χρόνια της οικονομικής κρίσης υπάρχουν Ελληνίδες που το χαμόγελο δεν φεύγει από τα χείλη τους. Οι φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς, ενώ είναι selfie εντούτοις είναι πολύ καλοτραβηγμένες, και ποζάρει με στόφα μοντέλου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν επιλέξει να ποζάρει με μαγιό τότε διώχνει κάθε αρνητική σκέψη από τους φίλους που την ακολουθούν, αφού της χαρίζουν πολύ κομψά σχόλια δείχνοντας έτσι τον θαυμασμό τους.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Μαρία Στρουμή το καλοκαίρι παίρνει μπρούτζινο χρώμα στο κορμί της, και μας αποδεικνύει ότι στο χώρο των social media που βασιλεύουν οι ξανθιές, έχει λόγο ύπαρξης η μελαχρινή ομορφιά της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, αφού το αφιέρωμα που ακολουθεί μιλάει από μόνο του:

Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή Μαρία Στρουμή



Spread the love