Spread the love


Η Μαριλού Μοράλες άλλαξε την σελίδα της στο Facebook και τώρα μπορείς να την βρεις ως Maria Irini Morales. Το κορίτσι από την Κούβα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει τεράστια άλματα και τα πάει υπέροχα στα social media.

Όλοι την αναφέρουμε ως την Ελληνίδα πορνοστάρ, αλλά η Μαριλού ποτέ δεν πέταξε από πάνω της την κουβανική της καταγωγή. Είναι μια γλυκιά ξανθιά, πολύ γυμνασμένη, και μετά τα προβληματάκια που είχε στο παρελθόν με τους λογαριασμούς της στα social media, τα έχει αφήσει όλα στο παρελθόν, και τώρα ποζάρει σαν πραγματική σταρ του ερωτικού κινηματογράφου.

Το αστέρι του Δημήτρη Σειρηνάκη μας κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον στο Facebook, αλλά και στο Instagram, με πολύ εντυπωσιακές και σέξι φωτογραφίες της και μικρής διάρκειας βίντεο τραβηγμένα στην μπανιέρα του σπιτιού της.

Μάλιστα πριν σχεδόν δυο ημέρες η Μαριλού άλλαξε και την σελίδα της, και αυτό μάλλον για να ξεχωρίζει με το πραγματικό της όνομα του είναι Maria Irini, ενώ του Μαρλιού είναι το χαϊδευτικό της.

Στα χέρια του έμπειρου φωτογράφου Τάσου Ωραιόπουλου δίνει τον καλύτερο εαυτό της για τους φίλους της που την ακολουθούν σε κάθε της κίνηση.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι και το site της πάει πολύ καλά, αφού από εκεί μας ενημερώνει για τα διάφορα event που ετοιμάζει, τις εμφανίσεις της, αλλά και τις καινούριες ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Δείτε και παλαιότερα αφιερώματα του Lifeviews.gr στην Μαριλού Μοράλες (ΦΩΤΟ)

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Instagram με 237 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν 19,9 χιλιάδες followers, ενώ η ίδια ακολουθεί 186 χρήστες.

Αυτό που επίσης έχει κάνει στον λογαριασμό της στο Instagram είναι ότι δεν αφήνει σε όσους την ακολουθούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες της από εκεί, γι αυτό και απαγόρευσε να λαμβάνουμε κώδικα, και να ενσωματώνουμε τις φωτογραφίες της από το Instagram στα site μας.

Η πανέμορφη Κουβανή, αγαπήθηκε πού από το ελληνικό κοινό για τον αλέγκρο χαρακτήρα της, αλλά και για τον επαγγελματισμό της, αφού υπηρετεί με μεγάλη αφοσίωση αυτό που αποφάσισε να κάνει.

Ίσως είναι από τις λίγες κοπέλες που έβγαλε η Sirina, και αποδείχθηκε ότι μέσα της κρύβει μια γυναίκα με στόφα μεγάλης σταρ που κάλλιστα θα μπορούσε να κάνει καριέρα και πέρα από τα στενά σύνορα της χώρας μας.

Δείτε τη στο Facebook το Twitter το Instagram και στο mariloumorales.com

Επίσης κρατάει και τα άλλα δυο προφίλ Marilou Morales και Marilou Morales Morales.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες



Spread the love