Spread the love


Ότι και να πούμε για την σύζυγο του Δημάρχου Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη είναι λίγο, αφού σε κάθε της εμφάνιση τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα με την καλλίγραμμη παρουσία της και με τις πολύ όμορφες στιλιστικές της επιλογές.

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο κομψές και ταυτόχρονα σέξι κυρίες της πολιτικής σκηνής καθώς εκτός από τον σύζυγό της που είναι πολιτικός ασχολείται κι εκείνη με τα κοινά, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Η Μαρίνα Πατούλη καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να «κλέβει» τις εντυπώσεις και όχι άδικα, αφού είναι πολύ κομψή, και ξέρει να επιλέγει πάντα για τις εμφανίσεις ρούχα που την κολακεύουν.

Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, όπως είναι ολογράφως το όνομά της είναι η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, που εμφανίστηκε σε εκδήλωση του Δήμου στο ΟΑΚΑ και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Αν και είναι fashion icon η ίδια δεν θέλει να την βλέπουν έτσι. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφερθεί σε αυτό λέγοντας ότι «Δεν θέλω να με βλέπουν σαν… sex symbol».

«Έχω υποστεί μεγάλο bullying στον χώρο, ακόμα και από ανθρώπους της ίδιας παράταξης. Περισσότερη λάσπη σου πετάνε όταν έχεις μια συμπαθητική εμφάνιση. Δεν εστιάζουν στο έργο, αλλά αν έχεις ξανθά μαλλιά ή αν φοράς ψηλά τακούνια!»

Στην ερώτηση ότι μια ωραία καθηγήτρια σαν εσάς αν είναι είναι πηγή έμπνευσης για τους μαθητές απάντησε με ειλικρίνεια:

«Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από ανθρώπους που θα τους νιώθουν κοντά τους. Φαντάσου όταν μοιράζουμε φυλλάδια για εκδηλώσεις κόβουν τη φωτογραφία μου και τη βάζουν στον πίνακα της τάξης γράφοντας: ‘Είσαι το πρότυπό μας’, ενώ τα αγόρια τη βάζουν στα κινητά τους. Μαμάδες έρχονται στο σχολείο και μου λένε: «Ξαφνικά ο γιος μου αγάπησε τα αρχαία»

Η Μαρίνα είναι sex symbol; «Όλο και κάτι έχω ακούσει, κλείνω τα αυτιά μου». «Δεν με κολακεύει καθόλου. Αν με προσεγγίσει ένας άντρας για να μου πει κάτι τέτοιο, με απωθεί μη σου πω. Δεν θέλω να με βλέπουν σαν sex symbol… Θέλω να είμαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας».

Με την πρώτη ματιά είσαι πολύ sexy: «Παλαιότερα μπορεί, τώρα νομίζω έχουμε περάσει σε άλλη φάση».

Δεν σε φαντάζομαι με σκούπα στο σπίτι: «Έχω μια κοπέλα που με βοηθάει. Αλλά το βράδυ που τρώμε σπίτι, αναγκαστικά πλένω τα πιάτα. Δεν μασάω. Μαγειρεύω, όχι επί καθημερινής βάσεως, αλλά την Κυριακή που δεν δουλεύουμε μπαίνω στην κουζίνα».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι γεννήθηκε στη Ν. Σμύρνη Αττικής και έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη. Διάνυσε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Πεύκη, όπου παντρεύτηκε, ζει και εργάζεται ως καθηγήτρια φιλόλογος της Δημόσιας εκπαίδευσης. Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος, και ίσως στις επόμενες εκλογές την δούμε να διεκδικεί τον Δήμο Πεύκης ως υποψηφία Δήμαρχος.

Δείτε τη στο Facebook και το Facebook II το blog της marina-stavraki-patouli.blogspot.gr

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη

Δείτε ακόμη:

Η Μαρίνα Πατούλη τρέλανε όλη την Χαλκιδική με το bikini της (ΦΩΤΟ)



Spread the love