Spread the love


Από τότε που ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, είναι αχώριστος με την οικογένειά του και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη δεν χορταίνει τις όμορφες στιγμές τους.

Οι καλύτερες στιγμές της ημέρας άλλωστε είναι οι ώρες του παιχνιδιού με τον μικρό Μανώλη, που μετατρέπουν το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη.. Η μικρή που θα πάρει το όνομα Μαλένα, είναι σίγουρα πιο ήσυχη από τον μικρό μπόμπιρα που μας συγκινεί σε κάθε ανάρτηση της διάσημης μαμάς του στο Instagram.

Ο 29χρονος Στέλιος Χανταμπάκης που γνωρίσαμε καλύτερα πέρυσι από το ΦΜ Live και που φέτος ακούμε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο του Mad και η 26χρονη Ολυμπιονίκης σύζυγός του ‘Ολγα Πηλιάκη, μας υποδέχτηκαν στο σπίτι που μετακόμισαν πρόσφατα και μίλησαν για όλα! Από την συνάντησή μας δεν έλειπε ο… πραγματικός σταρ της οικογένειας που δεν είναι άλλος από τον δίχρονο Μανώλη Χανταμπάκη.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι από το Βόλο και τελείωσα το Λύκειο στην πόλη του Παγασητικού, και ξεκίνησε από εκεί με βαλίτσες γεμάτες όνειρα… Ήξερε από πολύ πιο νωρίς ότι ήθελε να ζήσει στην Αθήνα και να κυνηγήσει τα όνειρά του, δουλεύοντας! Πολλά από αυτά που ονειρευόταν εκπληρώθηκαν με το σημαντικότερο από αυτά μια όμορφη οικογένεια!

Κάθε πρωί ξυπνάει στις 5:30 αφού έχει εκπομπή μου στο Μad Radio 7:00 με 10:00, και ετοιμάζει επιχείρηση εστίασης στο κέντρο της Αθήνας (με μικρασιατική κουζίνα) και παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο στο πρακτορείο Αce Μodels.

Όσο για την σύζυγο του Στέλιου Όλγα Πηλιάκη, την γνωρίσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 όπου στο Πεκίνο να εκπροσωπεί την Ελλάδα ως αρχηγός στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.

Όπως υποστήριξε σε παλαιότερη συνέντευξη «αξίζαμε καλύτερη θέση, οπότε αφού θέλεις γεύση θα σου πω… γλυκόξινη. (σ.σ η εθνική ομάδα του ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική που κατετάγη όγδοη)

Περισσότεροι έμαθαν ότι ασχολείται και με τον χορό από την παράσταση «Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι» που ενσάρκωνε το «ελάφι» στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Μετά τους Ολυμπιακούς είχε αποφασίσει ότι θα σταματούσε τον αθλητισμό και θα ξεκινούσε μαθήματα υποκριτικής παράλληλα με τις σπουδές της στη Γυμναστική Ακαδημία. Έτσι κι έγινε…

Εκείνη τη χρονιά ξεκινούσε ένα υπερθέαμα ο Αντώνης Ρέμος, όπου θα είχε μαζί του 15 άτομα για το show (ακροβάτες και χορευτές κυρίως από το εξωτερικό) Χρειάζονταν μόνο δύο Ελληνίδες και στη μια θέση πήραν την Όλγα Πηλιάκη. Εκτός από μια όμορφη εμπειρία, ήταν η προσωπική και πλέον φιλική σχέση που απέκτησε με τον σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Στη συνέχεια ήταν στο μιούζικαλ «ΕΝΑ» Ρέμου – Βίσση, στο μιούζικαλ «Ηρακλής, οι δώδεκα άθλοι» με τον Σάκη Ρουβά και στο «Victor Victoria» στο «Pantheon Theater».

Μπορεί να έχει σταματήσει τον αθλητισμό / πρωταθλητισμό όμως αυτό είναι ένα κομμάτι μεγάλο της ζωής της και από τη στιγμή που και ο Στέλιος αγαπάει τον αθλητισμό συχνά προπονούνται παίζοντας και δοκιμάζοντας οποιοδήποτε σπορ. Ο Μανωλάκης φυσικά τους βλέπει και αντιγράφει και ως προπονήτρια έχει να δηλώσει πως για την ηλικία του είναι πολύ καλός!

Είναι προσεκτική μαμά… Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει αυστηρή.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με την ίδια δεν ζηλεύει καθόλου τον Στέλιο. Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε ότι: «Τυχαίνει να μας σταματήσουν στο δρόμο για να βγάλουν φωτογραφία μαζί του κοπέλες και μου δίνουν εμένα το κινητό να τους τραβήξω. Πιστεύω πως ζήλια, ευτυχώς, δεν έχω μέσα μου. Τουλάχιστον ακόμη».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο Instagram τα πάει υπέροχα, αφού με μόλις 52 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 57.8 χιλιάδες followers.

Δείτε την Όλγα Πηλιάκη στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

olga piliaki olga piliaki olga piliaki



Spread the love