Spread the love


Λίγο πριν κλείσει τα 40 της χρόνια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφήθηκε για το Down Town και μίλησε για τη ζωή της. Φόρεσε ένα χρυσό ολόσωμο μαγιό, και έδειξε στο φακό πόσο καλογυμνασμένη είναι αφού κάνει pole dancing, και διατηρεί όλες τις καμπύλες της.

Έχοντας βρεγμένα τα μαλλιά της και ελαφρύ μακιγιάζ, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πόζαρε με νάζι στο φακό θυμίζοντάς μας την Τζένιφερ Λόπεζ.

Επίσης, η ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό πως είναι περήφανη για την χαλαρή κοιλιά της και μίλησε μεταξύ άλλων για την νέα της καθημερινότητα, η οποία περιλαμβάνει πια μπιμπερό και κουβέντες με τις φίλες της για καθαρτικά σπιτιού! Έχει απαρνηθεί τα μπικίνι, τα ξενύχτια, το κομμωτήριο και τον διάδρομο γυμναστικής και έχει αφοσιωθεί στην μητρότητα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση στο Down Town μαζί με μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μιλά για το πόσο άλλαξε τη ζωή της η κόρη της, για τις αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη και για το δεύτερο παιδί για το οποίο κάνει ήδη προσπάθειες…

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη.

Σκέφτεσαι να κάνεις σύντομα δεύτερο παιδί;

Κάνουμε ήδη προσπάθειες για δεύτερο παιδί με τον Φώτη. Ιδανικά θα ήθελα να κάνω τρία παιδάκια και γρήγορα. Δεν ξέρω όμως αν θα προλάβω ηλικιακά…

Σου έχουν μείνει κιλά από την εγκυμοσύνη;

Όχι. Έχω ακριβώς τα ίδια κιλά που είχα πριν μείνω έγκυος. Το σώμα μου βέβαια έχει αλλάξει, πρώτον γιατί θηλάζω ακόμα οπότε έχω κατακράτηση και δεύτερον δεν είμαι πλέον γυμνασμένη όπως στο παρελθόν γιατί δεν έχω πλέον καθόλου ελεύθερο χρόνο.

Για την Ευριδίκη Βαλαβάνη που είναι καλή της φίλης και την προπόνησε για καιρό στο pole dancing η Πηνελόπη είπε:

Όταν μάθει τι γράφονται για εκείνη θα φρικάρει και θα στεναχωρηθεί πολύ γιατί είναι ένα απέραντα ευαίσθητο και καλόψυχο πλάσμα και δεν το λέω αυτό για να της φτιάξω το προφίλ. Τώρα αν το φρύδι της σηκώνεται λίγο ψηλά, είναι γιατί κάποιοι εκεί μέσα της έχουν κάνει κάτι.

Είναι αλήθεια ή ψέμα ότι ένα παιδί σε κλείνει στο σπίτι;

«Είναι αλήθεια. Δεν θυμάμαι ποτέ ήταν η τελευταία φορά που ξενύχτησα. Όταν ήμουν στα 30 έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγαίνω έξω κάθε βράδυ. Τώρα όλα άλλαξαν. Όσοι άνθρωποι έχουν να με δουν από τότε που έκανα αχαλίνωτο clubbing, να του ς πω ότι δεν είμαι πια ο ίδιος άνθρωπος. Τώρα χορεύω με την κόρη μου στο σπίτι».

Τα sexy μπικίνι πλέον ανήκουν στο παρελθόν; Έχεις γίνει πιο συντηρητική;

«Δεν αποτελούν παρελθόν τα μπικίνι, απλώς έχω ένα σώμα από τη φύση λίγο πιο προκλητικό λόγω καμπυλών. Πρέπει να προσέχω πώς φωτογραφίζομαι με το μπικίνι αν δεν θέλω να βγω πρόστυχη. Έχω ακόμη λίγη κοιλίτσα και λίγο χαλαρό δέρμα λόγω εγκυμοσύνης».

Τέρμα οι sexy φωτογραφίσεις;

«Τέρμα οι ακραία sexy φωτογραφίσεις. Θυμάμαι κάποτε είχα κάνει μια φωτογράφιση για το Nitro και με κυνηγούσε η Μάρα Δεσύπρη με την κάμερα -την ώρα που άλλαζα-σε κάθε γωνία του δωματίου. Αυτή η ακραία φωτογράφιση με κυνηγά μέχρι σήμερα. Τότε με ένοιαζε μόνο πώς θα το έπαιρνε ο πατέρας μου. Σήμερα είμαι σύζυγος, μαμά και γυναίκα μιας ηλικίας. Δεν πρόκειται να ξανακάνω λοιπόν μια τόσο τολμηρή φωτογράφιση».

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τέλος, το περιοδικό Down Town παλαιότερα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, είχε «γδύσει» 45 γνωστούς Έλληνες για καλό σκοπό! Ανάμεσα σε αυτούς και η πανέμορφη Πηνελόπη που μετά τη γέννηση της κόρης της ήταν πιο σέξι από ποτέ!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου



Spread the love