Spread the love


Η 24χρονη Sahara Ray είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία που δεν την φοβίζει να δείχνει το σώμα της στο Instagram αλλά και σε «καυτές» φωτογραφήσεις με μαγιό, αφού και τα σχεδιάζει, αλλά και τα δειγματίζει στο κορμί της.

Βέβαια, στον λογαριασμό της στο Instagram είναι μια θεά, αλλά και στις κατά καιρούς φωτογραφήσεις της δεν φοβάται να δείξει το στήθος της, ή τα προκλητικά όμορφα οπίσθιά της. Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα μαγιό της Αυστραλία, και μάλιστα όπως λένε οι κακές γλώσσες είχε περάσει από το κρεβάτι του Justin Bieber, αφού οι γυμνές φωτογραφίες τους στη Χαβάη στις 6 Αυγούστου 2016 είχαν γίνει θέμα σε πολλά παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.

Έχει γεννηθεί στις 10 Μαρτίου 1993 και η καριέρα της κάθε μέρα πάει και καλύτερα, αφού οι φωτογραφίες της που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας είναι η μια καλύτερη από την άλλη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα πάει υπέροχα, αφού με 2,357 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 1.3 εκατομμύρια followers, ενώ η σελίδα της που ποζάρει με μαγιό έχει φτάσει τους 258 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter, το Instagram 

Δείτε το site με την προσωπική της συλλογή με μαγιό.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε τη κι εδώ maxim.com

Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray

Sahara Ray Sahara Ray Sahara Ray

Τέλος,  με κόκκινο μπικίνι της στην παραλία  Cancun μας χάρισε υπέροχες πόζες της όταν της έφυγε το μαγιό..



Spread the love