Spread the love


Ξεχάστε το body painting, η νέα μόδα και γι αυτό το καλοκαίρι προστάζει «καυτά» bikini μόνο από μονωτική ταινία, που αναδεικνύουν με το καλύτερο τρόπο τις καμπύλες του γυναικείου σώματος. Το θέμα είναι ποια κοπέλα θα το δοκιμάσει στις ελληνικές κοσμικές εκδηλώσεις.

Η νέα τάση στη μόδα του καλοκαιριού που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό είναι κάποια bikini διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε ως σήμερα.

Κάθε φορά που λέμε «εντάξει, τώρα τα έχω δει όλα», νομοτελειακά, θα έρχεται αυτό που δεν έχεις δει ακόμα και θα σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα το «Black Tape Project». Ο λόγος για τη νέα τάση στη μόδα που προσπαθεί να την λανσάρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, ο Joel Alvarez, που είναι σχεδιαστής ρούχων από το Μαϊάμι.

Η νέα αυτή τάση στη ομάδα επιβάλει σε καλλίγραμμες γυναίκες να κάνουν clubbing ή να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις χωρίς ρούχα αλλά έχοντας καλύψει τα επίμαχα σημεία του σώματος τους μόνο με μαύρη μονωτική ταινία!

Το θέαμα είναι εκπληκτικό, αφού αυτά τα κορίτσια έχουν την τόλμη να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις καλύπτοντας το κορμί της μόνο με μονωτική ταινία, αψηφώντας τον κίνδυνο να ξεκολλήσουν από πάνω τους και να έχουν κάποιο ανεπιθύμητο σέξι ατύχημα.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μάτια τους από πάνω τους όσοι βρεθούν κοντά σε αυτές τις καλλίγραμμες καλλονές.

Δείτε το Instagram του τολμηρού σχεδιαστή που με μόνο 285 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προκαλέσει περισσότερους από 62.7 χιλιάδες followers.

Δείτε την σελίδα του: blacktapeproject.com

Θεωρούμε ότι θα περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να δούμε Ελληνίδες να το δοκιμάζουν.

Δείτε στο Facebook.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν κι αναστενάξτε:



Spread the love