Spread the love


Η Ζένια Σολδάτου είναι ακόμα μια εντυπωσιακή Ελληνίδα με χιλιάδες φίλους να την ακολουθούν πιστά όπου κι αν εμφανίζεται. Αυτή τη φορά όμως τόλμησε να κάνει μια φωτογράφηση με bikini σε παραλία της Χαλκιδικής.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ζένια Σολδάτου ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, και από τα 17 της χρόνια λαμβάνει μέρος σε φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας, ενώ έχει συνεργαστεί σε μεγάλα και επώνυμα νυχτερινά κέντρα ως χορεύτρια

Η Ζένια Σολδάτου ήταν από τις κοπέλες που προσπάθησε από μικρή ηλικία να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Έτσι, ήδη από τα 17 χρόνια της δοκίμασε τις αντοχές της στον χώρο της show biz, και τα κατάφερε μια χαρά αφού έχει πραγματοποιήσει φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ παράλληλα συμμετείχε και σε επιδείξεις.

Στην πορεία τελείωσε τις σπουδές της στις τουριστικές επιχειρήσεις, ενώ ξεχωριστή θέση στη ζωή της είχε πάντοτε και ο χορός.

Η Ζένια, με τον χορό έχει γίνει αναγνωρίσιμη, και αυτό την οδήγησε να συνεργαστεί με πολύ γνωστά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της βόρειας Ελλάδας, της Κρήτης και της Κύπρου, ενώ έχει πάρει μέρος και σε video clip γνωστών τραγουδιστών όπως ο Τus και Σάκης Βέρρος.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει ότι θέλει «να πετύχει στην ειδικότητά της και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο».

Είναι από τις κοπέλες που αγαπάει την γυμναστική, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει πως είναι «νευρική και ανυπόμονη».

Πιστεύει ότι όλοι την προσέχουν για «τα μάτια και η δυναμικότητά της», που εδώ που τα λέμε η απάντησή της την κάνει στα δικά μας μάτια πολύ μετριόφρων..

Μας εντυπωσίασε όταν απάντησε για το φλερτ, αφού υποστήριξε ότι «θεωρείται πλέον άγνωστη λέξη στην εποχή μας. Τη θέση του έχει πάρει το «Πώς λέγεσαι στο fb να σου κάνω αίτημα φιλίας;».

Είναι πολύ συνεσταλμένη και πατάει στη γη όταν απαντάει για τον ιδανικό άντρα που θέλει στο πλευρό της. Η εμφάνιση παίζει κάποιον ρόλο, αλλά δεν είναι αυτή που θα την κρατήσει σε μια σχέση. Γενικότερα, δεν της αρέσουν οι νορμάλ τύποι. Θέλει να έχουν την τρέλα τους, αλλά και αυθορμητισμό.

Αυτά όμως που πρέπει να συγκρατήσουμε για τον χαρακτήρα της είναι η μεγάλη της αγάπη για τον χορό, και τη γυμναστική, και πιστεύει στην ειλικρίνεια μεταξύ των ανθρώπων. Της αρκεί αυτό.

Της αρέσει η Θεσσαλονίκη, και δηλώνει δυσπρόσιτη, απόμακρη στην πρώτη γνωριμία, σιχαίνεται τη διπροσωπία, είναι απόλυτα ειλικρινής με τους ανθρώπους και αυτό δεν αρέσει σε όλους.

Δείτε τη στο Facebook.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια ΣολδάτουΆρχισε να ξεδιπλώνει όμως το ταλέντο της από παραλία της Πρέβεζας με φωτογραφίες που τράβηξαν ταλαντούχοι φωτογράφοι της περιοχής, καθώς από μικρή είχε στόχο το μόντελινγκ.

Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου Ζένια Σολδάτου

Δείτε και μια παλιότερη ακόμα συνέντευξή της στο ifresh.gr



Spread the love