Spread the love


Το top model Alessandra Ambrosio γι ακόμα μια φορά διαφημίζει τις διακοπές στην χώρα μας με αναρτήσεις στο Instagram όπου την ακολουθούν εκατομμύρια followers. Έγραψε «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα») και πόζαρε με καμάρι.

Την Μύκονο επέλεξε για τις διακοπές της η Alessandra Ambrosio μετά την Πάρο. Η καλλονή από τη Βραζιλία που δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media και να διαφημίζει τη χώρα μας, θέλησε να δείξει πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της Jamie Mazur, και πατέρα των δύο παιδιών της

Έτσι μία φωτογραφία όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του και φιλιούνται στο ηλιοβασίλεμα ενώ στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραψε: «…και τον αγαπώ».

Λίγο μετά, το μοντέλο ανέβασε στο Instagram και την «οικογένεια της», όπως έγραψε, με την οποία διασκέδασε σε beach bar της Μυκόνου. Δίχως να κρύψει καθόλου την αγάπη της για την χώρα μας, η Ambrosio έγινε και φέτος… πρέσβειρα του ελληνικού καλοκαιριού, γράφοντας μάλιστα σε μία φωτογραφία της, η οποία έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes: «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα»).

Αυτός είναι ο λόγος που λατρεύουμε στην Ελλάδα την Alessandra Ambrosio, ένα από τα πιο αγαπημένα αγγελάκια της Victoria’s Secret.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η υπέροχη Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio στο Instagram έχει ανεβάσει περισσότερες από 4,793 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, όλες ξεχωριστές και καλόγουστες, και έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 8.6 εκατομμύρια followers.

Δείτε την σελίδα της  alessandraambrosio.com στο Instagram  στο Twitter και στο Facebook

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα στην εκρηκτική και σέξι Alessandra Ambrosio (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Mikonos Vibes ☀️?☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

Η γυναίκα είναι θεά, και αξίζει τον θαυμασμό μας για το κορμί της και για την συμπεριφορά της..

Δείτε ακόμα:

Η Alessandra Ambrosio έριξε το Instagram (ΦΩΤΟ)

H Alessandra Ambrosio στο Narcisse Magazine (ΦΩΤΟ)



Spread the love