Spread the love


Η Αναστασία Τερζή δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά για να τραβήξει τα βλέμματα. Το μοντέλο και τραγουδίστρια με το πλούσιο μπούστο εντυπωσιάζει τόσο πάνω όσο και κάτω από την πίστα κάνοντας τα αντρικά μάτια να μένουν καρφωμένα πάνω της.

Η Αναστασία Τερζή είναι μόλις 22 ετών και ήδη μετράει στο ενεργητικό της αρκετές επιτυχίες και είναι ένα μοντέλο που έχει να δώσει ακόμα πιο πολλά .

Με μπαμπά από την Αθήνα και μαμά από τη Λάρισα, το πανέμορφο μοντέλο αλλά και τραγουδίστρια , σπουδάζει στο Εθνικό Καποδιστριακό και πιο συγκεκριμένα στη Γυμναστική Ακαδημία και του χρόνου θα κουνάει περήφανα το πτυχίο της και θα συνεχίσει με ένα μεταπτυχιακό στη Νομική.

Η πρώτη της επαφή με το χώρο του μόντελινγκ έγινε στην ηλικία των δεκαεπτά και εκ τοτε έχει κάνει πολλά πράγματα όπως φωτογραφίσεις στο εξωτερικό για τους οίκους Guy Laroche και shoe art, fashion shows για γνωστούς σχεδιαστές και την έχουμε δει στα catwalk του Axdw. Έχει πάρει τον τίτλο της Miss Greece 2014 και εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss International στην Ταϋλάνδη τον Σεπτέμβρη του 2014. Αλλά δε σταμάτησε εκεί και στις 12 Αυγούστου του 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Miss Universal.

Εκτός από την αγάπη που έχει στη μόδα αφού της αρέσει να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και τη θεωρεί μια μορφή τέχνη που θα τη συναρπάζει για πάντα, η Αναστασία Τερή έχει αδυναμία και στο τραγούδι με το οποίο ασχολείται από τα δεκαοκτώ της χρόνια.

Το δυνατό της σημείο, όπως αναφέρει στο backstage24.gr και η ίδια και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, είναι τα μάτια της και τα πόδια της αλλά πάνω από όλα βάζει το μυαλό γιατί χωρίς αυτό και η πιο σπουδαία εμφάνιση είναι ανούσια.

Δείτε την στο Facebook το Facebook II και στο Instagram

Ετοιμαστείτε να σας συγκλονίσει τόσο στη πασαρέλα όσο και στις πίστες των νυχτερινών κέντρων και σίγουρα θα την πετύχετε σε κάποιο αεροδρόμιο αφού τα ταξίδια είναι κάτι που αγαπάει πολύ και μέχρι στιγμής έχει επισκεφτεί πολλούς προορισμούς που άλλοι δεν έχουν καταφέρει για χρόνια να δουν….

Αυτό τον καιρό η Αναστασία Τερζή κάνει ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το χει ρίξει στις διακοπές αναστατώνοντας τα Ελληνικά νησιά.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα της Αναστασίας από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δείτε την σε καυτές πόζες…

Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή Αναστασία Τερζή

 

 



Spread the love