Spread the love


Η Casey Costelloe δηλώνει λάτρης των ελληνικών νησιών και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Μύκονο. Το σέξι μοντέλο fitness και ηθοποιός κατάγεται από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και εντυπωσιάζει με τις αισθησιακές της φωτογραφίες.

Η Casey Costelloe δηλώνει λάτρης των ελληνικών νησιών και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Μύκονο. Το σέξι μοντέλο fitness κατάγεται από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας και εντυπωσιάζει με τις αισθησιακές της φωτογραφίες.

Η Casey Costelloe είναι μοντέλο fitness και μια ματιά στις φωτογραφίες της το αποδεικνύουν στην πράξη. Οι πλούσιες καμπύλες της και το γυμνασμένο κορμί της τραβάει τα βλέμματα.

Στη χώρα που αποκαλούν «Down Under», τα κορίτσια είναι ψηλά, πανέμορφα, ηλιοκαμένα, κατά γενική ομολογία ξανθομάλλικα με γαλάζια μάτια, διατηρούν καλοσχηματισμένες αναλογίες και δεν ντρέπονται να τις προμοτάρουν επιδεικτικά γυμνές στις παραλίες τους που είναι το δεύτερο σπίτι τους, όσο πιο συχνά μπορούν.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η 27χρονη, ξανθιά Casey Costelloe η οποία, με ατού της την απίστευτη σταρένια επιδερμίδα της, που ντρέπεται ακόμη και το αλάτι της θάλασσας να κάτσει πάνω του, αλλά και τα πιο «γυναικεία» προσόντα της, μπούστο, οπίσθια, σαρκώδη χείλη και βλέμμα που σου κόβει τα πόδια από λαγνεία, έχει καταφέρει να ανακηρυχτεί στην Αυστραλία ως το καλύτερο fitness model, ενώ είναι άλλο τόσο τόσο δημοφιλής και στο instagram, όπου οι followers της ξεπερνούν τις 41.000 followers.

H ίδια δηλώνει λάτρης των ελληνικών νησιών και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη Μύκονο, όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες και αναστατώνει τα πλήθη με τις καυτές πόζες της.

Οι περισσότερες, μάλιστα, από αυτές είναι μόνο με τα άκρως απαραίτητα, καθώς καλοκαίριασε και τι άλλο να φορέσει μία σέξι κοπέλα εκτός από το μπικίνι της; Το μοντέλο από την Αυστραλία βάζει… φωτιά στο Instagram με το άψογα γυμνασμένο κορμί της, δείχνοντας τις… χάρες που έχουν οι γυναίκες στην Αυστραλία.

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε τις καυτές πόζες της στην Μύκονο και όχι μόνο…



Spread the love