Spread the love


Γάμος αλά ελληνικά για την Ελεάννα Λιβαδίτη, το κορίτσι που κατάφερε να στεφθεί Mis Colorando τον Οκτώβριο του 2013 και να φτάσει μια ανάσα πριν κατακτήσει τον τίτλο της Miss Universe το 2014.

H πανέμορφη Ελεάννα Λιβαδίτη έγραψε τη δική της ιστορία στα αμερικανικά καλλιστεία. Η μελαχρινή καλλονή με το όμορφο πρόσωπο και το καλλίγραμμο σώμα στέφθηκε Miss Colorado στις 27 Οκτωβρίου.

Η μελαχρινή καλλονή με τα λαδί μάτια που μιλάει καλά Ελληνικά, ξεχώρισε ανάμεσα σε δεκάδες κορίτσια που εποφθαλμιούσαν τον τίτλο και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό, αν και… λιτό φόρεμά της αφού όπως δήλωσε η ίδια, κόστισε μόνο 50 δολάρια.

Η καταγωγή του πατέρα της Ελεάννας είναι από την Αργολίδα, ενώ της μητέρας της από την Αστυπάλαια. Το όμορφο μοντέλο έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Wyoming και έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε μια νομική εταιρεία.

Η Ελεάννα Λιβαδίτη την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Τάκη Ανδριανάκο -που έχει καταγωγή από την Τρίπολη. Το γλέντι του γάμου θα γίνει παραδοσιακά σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

Το ζευγάρι κατοικεί στο Denver και έχει ήδη έρθει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα ειδικά για το γάμο. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει δικό του ιστότοπο ειδικά για το γάμο του με πληροφορίες και λίστα δώρων για τους καλεσμένους του.

H Eλεάννα Λιβαδίτη δημοσιεύει αρκετά συχνά κοινές φωτογραφίες με τον σύντροφό της εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της. Ο αρραβώνας τους έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.

H Ελληνίδα εστεμμένη Miss Colorando είναι μελαχρινή με πολύ ωραίο πρόσωπο, μεσογειακή ομορφιά, και σώμα που κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν, στο πέρασμα της.

Ακόμα και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πολύ δημοφιλής, αφού έχει πάνω από 1000 followers που την ακολουθούν πιστά.

Δείτε την στο Twitter και το Instagram

Απολαύστε την…

Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη Ελεάννα Λιβαδίτη

 



Spread the love