Spread the love


Το νεαρό μοντέλο από την ομάδα των «Μαχητών», Ελισάβετ Δοβλιατίδου, μετά το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο συνεχίζει την καριέρα του στα social media ανεβάζοντας υπέροχες φωτογραφίες της που αναστατώνουν όλα τα αντρικά βλέμματα.

Η «ψηλή», όπως ήταν το παρατσούκλι της, έχασε την κόντρα αφού το τηλεοπτικό κοινού είχε δώσει χάρη στην Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και την Ελένη Δάρρα, τις άλλες δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Μετά από αυτό η Ελισάβετ είπε: «Θέλω να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά και είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και έζησα αυτή την εμπειρία. Με χαροποιεί ότι χθες υπήρξε μια νίκη που μας έδεσε πιο πολύ και μας ανέβασε ψυχολογικά. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν δίπλα μου και με στηρίξανε. Νιώθω στεναχωρημένη που δεν θα συνεχίσω και δεν θα βρίσκομαι κοντά στα παιδιά, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται και όλα καλά. Ήθελα να προχωρήσω όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά από τη στιγμή που δεν τα κατάφερα, συνεχίζω και προχωράω στη ζωή μου».

Η 24χρονη Θεσσαλονικιά ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως μοντέλο. Η εστεμμένη «Σταρ Δυτικής Ελλάδας 2012» Ελισάβετ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες της συμμετοχής της στο ριάλιτι. Κάνοντας μία βόλτα στα προφίλ της στα social media ανακαλύπτει κανείς μία ιδιαίτερα αισθησιακή παρουσία με πολλές επαγγελματικές φωτογραφίσεις ενώ λατρεύει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου ασχολείται εδώ και λίγα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο με το μόντελινγκ. Γέννημα-θρέμμα Θεσσαλονικιά, από το Νέο Κορδελιό, πάντα ονειρευόταν τον εαυτό της να περπατά σε πασαρέλες για λογαριασμό γνωστών και καταξιωμένων οίκων μόδας.

Δεν κρύβει πως είναι είναι αρκετά φιλόδοξη και θέλει να τολμήσει πολλά στη ζωή της. Ακόμη και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την τηλεόραση ή να μείνει (αν υπάρξει ανάλογη πρόταση) στο εξωτερικό, δοκιμάζοντας την τύχη της στα διεθνή fashion shows. Στον ελεύθερό της χρόνο η Ελισάβετ πηγαίνει γυμναστήριο, μια και θέλει να διατηρείται σε φόρμα, ενώ δεν λέει «όχι» σε μια έξοδο στον κινηματογράφο, αν πρόκειται για κάποια κομεντί, αφού είναι το είδος των κινηματογραφικών ταινιών που λατρεύει.

Δείτε τη στο Facebook I το Facebook και στο Instagram

Αυτή τη φορά πραγματοποίησε φωτογράφηση στο Σαρακήνικο της Μήλου με μαγιό, και αυτό αποτέλεσε το έναυσμα να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Δείτε ακόμα:

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το κορίτσι του Survivor (ΦΩΤΟ)

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον λογαριασμό της στο Instagram τα πάει πάρα πολύ καλά αφού με 543 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 48.8 χιλιάδες followers.

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Απολαύστε τη και σε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της πόζες:

Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου Ελισάβετ Δοβλιατίδου



Spread the love