Spread the love


Η 52χρονη Elizabeth Hurley είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, θαύμα της φύσης, αφού καταφέρνει να κεντρίζει τα βλέμματα ακόμα και πολύ νεότερων αντρών, με τις τέλειες αναλογίες της. Ξέρει ότι αρέσει και ποζάρει τακτικά με bikini.

H Elizabeth Hurley αν και στα 52 της χρόνια, εντούτοις είναι θεά, και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media με μαγιό κάνει τους άντρες να την «χαζέψουν»..

Δείτε την σελίδα της: elizabethhurley.com

Η Elizabeth Hurley είναι η Βρετανίδα ηθοποιός που διατηρεί κορμί πολύ επιθυμητό. Φοράει τακτικά bikini και ανεβάζει φωτογραφίες της στο Instagram ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία εντυπωσιακή της πόζα σε στάση γιόγκα και τα likes έπεσαν βροχή!

Είναι σχεδιάστρια μαγιό που τα πουλάει μέσα από την σελίδα που έχει στήσει γι αυτό τον λόγο. Έτσι, τώρα που έρχεται καλοκαίρι ρίξτε μια ματιά στα μαγιό που σχεδιάζει για να αγοράσετε, ή να πάρετε μια ιδέα για την δουλειά της.

Δικαίως η Elizabeth Hurley είναι ακόμα μια όριμη κυρία που ακόμα η μπογιά της μετράει. Έχει γεννηθεί στις 10 Ιουνίου 1965, και το σώμα της είναι τέλειο.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Elizabeth Hurley έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Instagram, έχει ανεβάσει 1,508 δημοσιευμένες φωτογραφίες της και έχει τραβήξει την προσοχή πάνω από 625 χιλιάδες followers.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τη τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram:

Δείτε ακόμα:

H Elizabeth Hurley θα σε τρελάνει με το σέξι κορμί της (ΦΩΤΟ)



Spread the love