Spread the love


Αν σας αρέσει η μουσική, τότε αυτά τα κορίτσια θα τα λατρέψεις, αφού είναι Ελληνίδες τραγουδίστριες που εκτός από βελούδινη φωνή διατηρούν και πολύ «καυτό» λογαριασμό στο Instagram. Ακολουθήστε και χαρίστε τα Like σας.

Είναι φιλόδοξες και διεκδικούν άξια μια θέση στην ελληνική show biz αλλά και στα social media, κάτι που οφείλουμε να επισημάνουμε και να επικροτήσουμε και να αναγνωρίσουμε την αξία τους.

Για όλους όσους ασχολούνται με την show biz, ιδίως αν είσαι νέα τραγουδίστρια τότε πρέπει να έχει όλο το περιβόητο «πακέτο», που περιλαμβάνει νομοτελειακά και ένα δυνατό Ιnstagram αφού όλα έχουν να κάνουν με την δημόσια εικόνα

Σαν να σε ακολουθεί κατά πόδας ο προσωπικός φωτογράφο, ώστε όσοι σε ακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να σε θαυμάζουν σε κάθε βήμα σου.. Εμείς είμαστε απλώς εδώ για να βρούμε και να σας προσφέρουμε τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες που το τραγούδι ήταν η μεγάλη τους αγάπη, και το σώμα τους από εκείνα που πρέπει να δεις.

Μια χαρά τραγουδίστρια και γυναίκα είναι η παλιότερη παίκτρια του «Voice» Έλενα Τσαγκρινού των «Otherview», αλλά μας μπερδεύει γιατί το account είναι του group και όχι δικό της.

Antonella Kings

Δίμετρα τα καλλίγραμμα πόδια της Θεσσαλονικιάς Κατερίνας Λιόλιου..

Θωμαή Απέργη

Josephine Wendel

Ήβη Αδάμου

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Κατερίνα Στικούδη

Αμαριλλίς

Νάνσυ Αλεξιάδη

Η Σάσα Μπάστα

Χριστίνα Κολέτσα

#summerishere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astray Artist (@christina_koletsa) στις

Μαριάντα Πιερίδη

Ναταλί Θάνου

Άρτεμις Αλεξανδράτου

Ελευθερία Ελευθερίου

Μαρίνα Σάζι

Κατερίνα Νάκα

Στέλλα Καλατζή

Dalida Gutierrez

Iréne Trost

Ελένη Χατζίδου

Τάνια Καρρά

Χριστίνα Μήλιου

Μπορεί να άλλαξε καριέρα και να έγινε μετά το γάμο σχεδιάστρια μαγιό όμως η Μαρία Ματσούκα, η αδελφή της Δήμητρας το πάλαι πότε ήταν τραγουδίστρια.



Spread the love