Spread the love


Η Φαίη Ζακάκου είναι μια πολύ εντυπωσιακή, μητέρα και μοντέλο μαζί, και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της. Έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για εταιρείες μαγιό και εσωρούχων, έχει καταπληκτικά μάτια και σώμα πολύ γυμνασμένο που δεν μπορείς να μην το προσέξεις.

Η Φαίη Ζακάκου ανήκει στο ζώδιο της Καρκίνου, είναι 29 ετών σήμερα, και έχει κάνει σπουδές χορού, αλλά λόγο της εμφάνισής της την κέρδισε το μόντελινγκ.

Εκτός από την δουλειά της, ως προτεραιότητα έχει πρώτα απ’ όλα τα δύο παιδιά της και μετά το γυμναστήριο που επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά, για να διατηρήσει το σώμα της στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πάντα ήθελε μια αξιοπρεπή καριέρα στον χώρο της μόδας με καλές συνεργασίες και απολαβές. Θέλει να δει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Όσο για το ιδανικό αρσενικό απαντά ότι τον θέλει « Ειλικρινή, δεν έχει να κάνει τόσο η εμφάνιση όσο να αποπνέει σεβασμό και είναι ντόμπρος».

Στα αγαπημένα της αξεσουάρ θα πρέπει να συμπεριλάβουμε τα ψηλοτάκουνά της. Εντύπωση προκαλούν τα δυο φτεράκια που έχει κάνει τατουάζ στην πλάτη της, και αυτό την κάνει έναν «άγγελο» που περπατάει στην γη.

Η καταγωγή της είναι από την Καλαμάτα, αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα, και μάλιστα έχει συμμετοχή και σε βίντεο κλιπ του Λευτέρη Πανταζή με πολύ καλές κριτικές.

Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αφού αγαπάει πολύ την δουλειά της και έως σήμερα έχει κάνει σημαντικά βήματα με φωτογραφήσεις που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου Φαίη Ζακάκου

Δείτε ακόμα:

Φαίη Ζακάκου: Καλαματιανή μητέρα – μοντέλο (ΦΩΤΟ)



Spread the love