Spread the love


H Σοφία Κωτσοπούλου έγινε γνωστή ως η sexy Ελληνίδα «Kim Kardashian», και είναι από τις γυναίκες που επιβάλλεται να ακολουθήσεις στα social media γιατί είναι πολύ εντυπωσιακή, και ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες στον λογαριασμό της.

Είτε ξανθιά, είτε μελαχρινή, είναι κούκλα, με τέλειες αναλογίες, και όταν φωτογραφίζεται με αποκαλυπτικά μαγιό τότε τρελαίνει κανονικά τους θαυμαστές της που την ακολουθούν.

Μάλιστα, ξέρει να επιλέγει όμορφα ρούχα που αναδεικνύουν την φυσική της ομορφιά και ποζάρει σαν μοντέλο.

Η νεαρή «χυμώδης» Ελληνίδα του Instagram, αποδεικνύει πως έχει και φωνή, αφού στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media θα βρει κανείς πολύ υλικό με τη Σοφία να τραγουδάει, και να μαγεύει πάνω στις πίστες.

Ε, ναι λοιπόν, η Σοφία Κωτσοπούλου, διαθέτει και κορμί και φωνή και αυτός είναι ο λόγος που στο Instagram με 972 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 88, 2 χιλιάδες followers.

Φυσικά, εύκολα μπορεί κάνεις να διαπιστώσει μια κάποια ομοιότητα της Σοφία Κωτσοπούλου με την πληθωρική Kim Kardashian, αφού ένα από τα πιο «ζουμερά» γεμάτο καμπύλες κορμί.

H Σοφία Κωτσοπούλου έχει χιούμορ, και αυτό το αποδεικνύει και στο προφιλ της στο Facebook αφού αναφέρει στις πληροφορίες για τον εαυτό της ότι: Υπήρξε, Boss στην εταιρεία NASA – National Aeronautics and Space Administration, σπούδασε Television Actress στο The Lee Strasberg Theatre & Film Institute – Los Angeles, πήγαινε στο Harvard Law School.

Σαν τόπο διαμονής δηλώνει Αθήνα, και τόπο καταγωγής την Καζαμπλάνκα. Επίσης μας πληροφορεί ότι είναι σε σχέση με τον Michael Dixon.

Δείτε την στο Facebook, και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε ακόμα:

Σοφία Κωτσοπούλου: Αυτή είναι η sexy Ελληνίδα «Kim Kardashian» (ΦΩΤΟ)



Spread the love