Η Κατερίνα Κάρδαρη ζει για να ανεβάζει την αδρεναλίνη της στα ύψη, λατρεύει τον χορό, είναι φαν του αθλητισμού και θέλει να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ.

Η 21χρονη Κατερίνα Κάρδαρη μεγάλωσε στην Αθήνα και τώρα ζει μόνιμα στην Ζάκυνθο. Η έντονη προσωπικότητα  της, την κάνει να ξεχωρίζει σε κάθε της κίνηση!

Η ειλικρίνεια, η τόλμη και η υπευθυνότητα είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία πορεύεται στη ζωή. Το δυνατό της σημείο είναι η ο δυναμικός χαρακτήρας της και η ικανότητα να αντιλαμβάνεται πράγματα. Είναι ευγενική, απόλυτα ειλικρινής, πεισματάρα, πιστεύει στον εαυτό της και αποφεύγει τις εντάσεις. Το πάθος της είναι η ταχύτητα, τα extremesports και οτιδήποτε έχει να κάνει με την αδρεναλίνη. Η Κατερίνα Κάρδαρη έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με δυναμικότητα και υπομονή κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι σε ηλικία 6 ετών διαγνώστηκε ότι πάσχει από ζαχαρώδη διαβήτη, όπως αποκαλύπτει στην espresso.


Η Κατερίνα Κάρδαρη ζει για να ανεβάζει την αδρεναλίνη της στα ύψη, λατρεύει τον χορό, είναι φαν του αθλητισμού και θέλει να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ.

Μάλιστα, η πρώτη της επαγγελματική πείρα στον τομέα της κομμωτικής ήταν στην ηλικία των δεκαέξι ετών, κάτι που ακολουθεί μέχρι και σήμερα! Την ιδέα του μόντελινγκ της την πρότεινε το κατάστημα εσωρούχων στην Ζάκυνθο «Priveunder wear fashion», που το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε επίδειξη μαγιό.

Εκτός από τα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας και σε αυτά της Football League, έχουμε όμορφες παρουσίες, με μία εξ αυτών να είναι και η Κατερίνα Κάρδαρη, η οποία έχει σχέση με τον Νίκιτς της Κέρκυρας. Τυχερός ο ποδοσφαιριστής!

Η ίδια είναι μελαχρινή με πολύ όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά και με κορμί που κόβει την ανάσα με κάθε της εμφάνιση είτε με ρούχα είτε με μαγιό. Η Κατερίνα διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram και είναι πολύ δημοφιλής, αφού έχει πάνω από 3000 followers.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Απολαύστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Κατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα ΚάρδαρηΚατερίνα Κάρδαρη