Spread the love


Χαμό προκάλεσε στον λογαριασμό της στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου , αφού ανέβασε φωτογραφία με μαγιό, που δεν ήταν… ικανό να συγκρατήσει τα πλούσια προσόντα της.

 

Με καλλίγραμμο κορμί και πολύχρωμο bikini, μαγιό κέρδισε τις εντυπώσεις. Φυσικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε γίνει το επίκεντρο της πισίνας στο ξενοδοχείου, που διαμένει.

Η όμορφη παρουσιάστρια μετά από το πέρασμα της από την Μύκονο πριν λίγες μέρες, που απολαύσαμε τις πόζες της με ολόσωμο μαύρο μαγιό, τώρα βρίσκεται στην Ελούντα, στο Λασίθι της Κρήτης και συνεχίζει να προκαλεί εγκεφαλικά με το κορμί της.

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα στην παρουσιάστρια από το Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αυτή την φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε ακόμα ένα ποστάρισμα – φωτιά, στο instagram, αφού η φωτογραφία που πόσταρε με το εκπληκτικό μπούστο της, έκανε θραύση.

Συγκεκριμένα, έχει μαζέψει πάνω από 5.000 likes σε δυο ώρες και… συνεχίζει!

Δείτε τo site της constantina.gr το Facebook και το Instagram

Απολαύστε το νέο καυτό ποστάρισμα της, αλλά και σε άλλες καυτές πόζες από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 



Spread the love