Spread the love


Ντέμαρος! Η κόρη του Ronald de Boer και ανιψιά του Frank De Boer, Demy de Boer είναι πραγματικά καυτή! Αν δεν μας πιστεύετε δείτε και μόνοι σας!

Είναι όμορφη, πληθωρική και της αρέσει να ποζάρει για χάρη του Instagram.

Ο λόγος για την Demi de Boer από την Ολλανδία, κόρη του παλαίμαχου διεθνή αστέρα, Ronald de Boer με το εντυπωσιακό βλέμμα, αλλά Anjelina Jolie.

H 21χρονη είναι φοιτήτρια οικονομίας της μόδας και παράλληλα δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα στο Ρότερνταμ ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι να “ξεσηκώνει”  το instagram, φορώντας όλο και λιγότερα ρούχα, μπορεί.

Τι και αν έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή Tonny Vihena, η Demy, η θηλυκότητα της και το σεξαπίλ της, ξεχειλίζει.

Άλλωστε τα όμορφα κάλλη κάθε γυναίκα πρέπει να τα δείχνει εφόσον τα διαθέτει και αφού η Demy τα χει και όλα σε υπερθετικό βαθμό, ο σύντροφος της πρέπει να είναι περήφανος. Γιατί το σέξι το θαυμάζεις όταν δεν είναι πρόστυχο και σίγουρα η κόρη του Ronald δεν είναι “πρόστυχη”.

Η Demy de Boer έχει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο instagram και είναι πολύ δημοφιλής, αφού την ακολουθούν πάνω από 30.000 followers, κυρίως άνδρες φυσικά, με τον αριθμό να αυξάνεται μέρα με την ημέρα.

Δείτε την στο Facebook και το Instagram

Η ξανθιά σεξοβόμβα που έχει φορώντας τα μαγιό της ποζάρει μέσα κι έξω από το νερό ενώ τραβάει και τις απαραίτητες selfies.

Ντέμαρος! Η κόρη του Ronald de Boer και ανιψιά του Frank De Boer είναι πραγματικά καυτή! Αν δεν μας πιστεύετε δείτε και μόνοι σας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer Demy de Boer



Spread the love