Spread the love


Αυτά είναι τα ωραιότερα οπίσθια της ελληνικής show biz. Τελικά οι γλουτοί της εγχώριας σόουμπιζ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τους αντίστοιχους του παγκόσμιου star system. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και τα ρούχα… βγαίνουν. Τη θέση τους παίρνουν τα… μικροσκοπικά μπικίνι!

Όταν οι επώνυμες βγαίνουν στην παραλία με απίθανα strings και δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία. Θέλξη, Βιλέγκας, Στεφανίδη, Μπάστα και πολλές άλλες με απίθανη πίσω όψη…

Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν οι γλουτοί των διάσημων Ελληνίδων από τους αντίστοιχους του παγκόσμιου star system.

Είναι νέες, όμορφες,  ταλαντούχες κι όλες τους ξεχωρίζουν στο επάγγελμα τους αλλά και για τους γλουτούς τους. Μπορεί κάποιες από αυτές να μην έχουν αναλογίες μοντέλων και άλλες να ξεφεύγουν… αρκετά όμως περήφανες για τα ζουμερά οπίσθια τους.

Κι επειδή τα αγαθά κόποις κτώνται, οι παρακάτω προικισμένες τραγουδίστριες, μοντέλα, παρουσιάστριες και ηθοποιοί δεν ξεχνούν να μοστράρουν σε κάθε ευκαιρία και με εθνική υπερηφάνεια τους γλουτούς τους κάνοντας τα αντρικά κεφάλια να μην μπορούν να ξεκολλήσουν από πάνω τους.

Γιατί άραγε;

4 εύκολοι τρόποι για να αποκτήσετε και εσείς τα τέλεια οπίσθια που διαθέτουν οι Ελληνίδες της σόουμπιζ.

Ένας ωραίος πισινός είναι κάτι που θέλουν όλες οι γυναίκες και όχι μόνο όμως, αφού είναι ένα θέμα που αφορά και τους άντρες.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια τα μέσα έχουν κατακλυστεί από εικόνες αυτού του μέρους του σώματος, για το οποίο έχει βρεθεί μέχρι και το κατάλληλο μακιγιάζ.



Spread the love