Spread the love


H Ελληνίδα ηθοποιός Νατάσσα Καλογρίδη είναι από τις πιο σέξι παρουσίες του θεάτρου και της τηλεόρασης με πολλά τηλεοπτικά σήριαλ στο ενεργητικό της και πολλές σέξι εμφανίσεις!

Και εκεί που η ξανθιά Ελληνίδα ηθοποιός μας απασχολούσε με την σέξι παρουσία της, τις στυλιστικές της επιλογές, τις σχέσεις της και τα επαγγελματικά της, ξαφνικά χάθηκε και πλέον την βλέπουμε σπάνια.

Αυτές της ημέρες η Νατάσσα Καλογρίδη για την οποία γίνεται λόγος κάνει δυναμικό come back και απολαμβάνει τις διακοπές της στην Μύκονο, αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό με τις σέξι εμφανίσεις της.

Δείτε την στο Facebook, το Twitter το Instagram και στο Instagram2

Απολαύστε τις φωτογραφίες, αλλά και τις υπόλοιπες πληροφορίες που ακολουθούν:

Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός

Ελληνίδα ηθοποιός

Η Νατάσα Καλογρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και είναι ηθοποιός που ασχολείται κυρίως με το θέατρο.

Βέβαια, ευρέως γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha “Τυφλόμυγα” όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Φραγκάκη.

Έχει υπάρξει παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου 15 μέρες μετά από την γνωριμία τους. Πέντε μήνες μετά παντρεύονται αλλά επτά μήνες αργότερα χώρισαν οριστικά διατηρώντας πολύ καλή σχέση μέχρι και σήμερα.

Είναι αδερφή του σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη.

Στο ζώδιο είναι Καρκίνος.

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί fashion icon καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα προχωρημένες.

Όσο βρισκόταν στην Αυστραλία, είχε πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό στον οποίο και κέρδισε το πρώτο βραβείο για τα ρούχα που είχε σχεδιάσει και έτσι ανέλαβε το ντύσιμο των υπαλλήλων ενός Υπουργείου εκεί.

Η Νατάσα αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής αλλά και κινησιολογίας από τότε που τελείωσε το σχολείο.

Πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της είναι το διάστημα ενάμιση χρόνου που απέχει από τα θεατρικά δρώμενα, καθώς βρήκε καινούργιους τρόπους προσέγγισης της υποκριτικής.

 

Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός Ελληνίδα ηθοποιός



Spread the love