Spread the love


Το όνομά της είναι Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά η αλήθεια είναι ότι στις καρδιές μας έχει κατακτήσει το χρυσό! Και οι πιθανότητες να πέσει η ξανθιά καλλονή από την κορυφή των προτιμήσεων μας είναι είναι ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές!

Όσο κι αν ψάχνεις λόγια για να περιγράψεις αυτό το (υπερ)θέαμα που ακούει στο όνομα Ασημίνα Ιγγλέζου, είναι μάταιος κόπος, καθώς μια φωτογραφία ή ένα βίντεο της super sexy μαμάς αρκεί για να σε κάνει να τραυλίζεις επ’ αόριστον.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, όμως δεν διακρίνεται μόνο στον τομέα του αθλητισμού.

Είναι κάτοχος και δύο τίτλων ομορφιάς! Ο ένας στην Ελλάδα ως Miss Grece Globe 2014 και ο αμέσως επόμενος παγκόσμιος τίτλος ως Mrs Best Figure2014 για τον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς ,αμερικάνικης παραγωγής Mrw Globe ,ο οποίος διεξήχθη στην Κίνα στην πόλη Σενζέν εκεί ανάμεσα σε 45 χώρες κέρδισε ως Ελληνίδα τον τίτλο για το καλύτερο σώμα.

Σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα και να ανάβει… “φωτιές”. Η Ασημίνα Ιγγλέζου βρέθηκε ξανά στη Μύκονο και προκάλεσε… αναστεναγμούς με την εμφάνισή της.

Η Αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, μοντέλο, σύζυγος και μητέρα δυο παιδιών, Ασημίνα Ιγγλέζου πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο της κορμί.

Δείτε το video του Mykonos Live Tv

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Κι επειδή όταν μιλάμε για Ασημίνα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια- σε αντίθεση με τα ελάχιστα που είναι… χρυσός- δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους ο «θρόνος» της ανήκει:

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου Ασημίνα Ιγγλέζου

Δείτε και άλλα καυτά αφιερώματα του Lifeviews.gr για την Ασημίνα Ιγγλέζου (ΦΩΤΟ+VIDEO)



Spread the love