Spread the love


Η νέα σύντροφος για τον Ηλία Βρεττό είναι η πανέμορφη Σοφία Φυρού που φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά, και όχι άδικα, αφού αυτό το κορίτσι θα έπρεπε να είναι μοντέλο. Οι πόζες της στο Instagram θα σας λυγίσουν ..

Όπως αναφέρεται από κύκλους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα η νεαρή κοπέλα έχει πάρει τα μυαλά του τραγουδιστή. Άτομα από το φιλικό του περιβάλλον μάλιστα λένε ότι εδώ και λίγο καιρό μια νέα και άκρως εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα έχει έρθει πολύ κοντά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα που του έχει «κλέψει» την καρδιά είναι η Σοφία Φυρού, που είναι 25 χρονών και εργάζεται στην υποδοχή του γνωστού μαγαζιού «Major» στο Κολωνάκι.

Για τον Ηλία Βρεττό που συνεχίζει να μας εκπλήσσει όχι μόνο με τις τραγουδιστικές του επιτυχίες αλλά και με τις επιλογές των γυναικών που πέρασαν από το πλάι του, αφού έπειτα από τις σχέσεις του με την Ευαγγελία Αραβανή και τη Φελίσια Λαπάτα, ο Ηλίας αποφεύγει να εκθέτει την ερωτική του ζωή αφού επιδιώκει το όνομά του να συζητιέται μόνο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Μάλιστα, τα τελευταία δύο χρόνια ο ίδιος δεν επιθυμούσε να κάνει κανένα σχόλιο στους δημοσιογράφους για τις γυναίκες που υπήρχαν στη ζωή του και αυτή είναι μια αρχή που τον συνόδευε μέχρι και σήμερα.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό μεταξύ κοινών φίλων και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα έντονο φλερτ. Εκείνη θεωρείται από τις πιο σέξι παρουσίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αθηναϊκή νύχτα.

Μεταξύ άλλων, οι καυτές φωτογραφίες της στα social media με μαγιό και εντυπωσιακά φορέματα δεν αφήνουν ασυγκίνητο το ανδρικό κοινό, ενώ αυτή τη στιγμή το προσωπικό της προφίλ στο Instagram έχει ξεπεράσει τους 17,3 χιλιάδες followers με μόνο 168 δημοσιευμένες φωτογραφίες της.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού Σοφία Φυρού



Spread the love